Dolar 32,3732
Euro 34,7780
Altın 2.439,60
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

NUSRET ÖNCÜ PÜTÜRGE’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLUYOR

NUSRET ÖNCÜ PÜTÜRGE’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLUYOR
12 Eylül 2023 23:26
505

Yeni Malatya spor eski As Başkanı, Kickboks – Muaythai Teknik Direktörü Nusret Öncü Önümüzdeki yerel seçimlerde  Memleketi Malatya Pütürge’den Belediye Başkan adayı oluyor. Seçimlere Altı ay kalmasına rağmen Nusret Öncü şimdiden Başkan Adaylığı için kolları sıvadı…

Özellikle Yeni Malatya spor süper lig de iken sivri çıkışları ile Hemşerilerinin gönlüne taht kuran Milli antrenör Nusret Öncü, Akraba ve dostlarının ısrarı üzerine 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimlerde Pütürge’den Belediye Başkan adayı olacağını ve en kısa zamanda Malatya’ya gidip seçim çalışmalarına başlayacağını söyledi.

Bazı siyasi partilerden de adaylık teklifi aldığını söyleyen Öncü, “Şimdilik her hangi bir partiden aday olmayı düşünmüyorum, ama yine de gelen teklifleri de tabikide değerlendireceğim. Çevremdeki herkes benim çizgimi, siyasi duruşumu ve tavrımı bilir. Fırsatçılık yapmak, makam mevki kovalamak benim hamurumda olan şeyler değildir” diye konuştu.

İki gün önce İstanbul’da küçük bir basın toplantısı düzenleyerek Pütürge’den belediye başkan Adayı olacağını açıklaya Nusret Öncü, O günden sonra dostlarından sayısız mesaj ve telefonlar aldığını söyledi.

Pütürge’nin sahipsiz olduğunu ve  bu güne kadar Pütürge’nin hiçbir siyasiden destek göremediğini ifade eden Öncü, “Benim amacım, küçülen değil büyüyen bir Pütürge idealini gerçekleştirmektir ve  göç veren değil göç alan bir ilçe olmasına ve yaşamak için tercih edilen Pütürge olmasına katkı sunmaktır. Ben memleketime ve hemşerilerime sırtımı dönmem, sorumluluktan kaçmam, dayatmaya boyun eğmem, ranta, yolsuzluğa, fırsatçılığa geçit vermem, kul hakkı yemem, yedirtmem. Benim arkamdaki tek güç önce ALLAH sonra sizler olacaksınız. Bu süreçte tarafıma türlü iftiralar atılabilir. Saygınlığımı ve itibarımı zedelemek için kumpaslar kurulabilir. Nusret Öncü sporcudur, siyaset anlamaz, Belediyecilikten ve Hizmetten anlamaz,  aday olursa şu olur, bu olur, yorumlarına kulak asmayın. Nefis değil, nefes için yola çıkıyoruz. Büyük zaferler başarıya inananlar tarafından kazanılmıştır.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimde diyorum ki Pütürge için varım. Diyorum ki Pütürge Belediye Başkanlığına bağımsız olarak adayım. Toplumun bütün kesimlerini ve bütün siyasi partileri kucaklayacağım. Ben bugünün adamı değilim.
Doymak için gittiğimiz topraklardan, hizmet etmek için doğduğumuz topraklara geri dönüyoruz. İnsanların en hayırlısı insana faydalı olandır’ anlayışıyla çıktığımız bu yolda Pütürge’ye Hizmet etmeye ve halkımızla  birlikte yürüyeceğime söz veriyorum”dedi.

Haber: Ferhat Canbey / İstanbul

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.