Dolar 32,5327
Euro 34,9291
Altın 2.444,49
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C

ABDULLAH AKMERCAN  RESMİ ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

ABDULLAH AKMERCAN  RESMİ ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI
21 Kasım 2023 20:43
291

AK Parti’de Belediye Başkan Aday Adaylık müracaatlarının bitmesine bir gün kala aday adaylığı başvuruları hızlandı ve Sultangazi’nin sevilen Mali müşaviri Abdullah Akmercan, Sultangazi Belediye Başkan aday adaylığı için bugün AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığına giderek resmi başvurusunu AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu’na yaptı.

AK Parti’de daha önce milletvekili aday adayı olan Malatya ve Adıyamanlılar tarafından oldukça sevilen Mali müşavir Abdullah Akmercan resmi başvurusunu yaparak 31 Mart Yerel seçimleri için çalışmalara başladı.

SULTANGAZİYİ MODERN BİR İLÇE HALİNE GETİRECEĞİZ

Modern bir Sultangazi oluşturmak için karşınızdayım diyen Akmercan, “Bugün aranızda aday adaylığı başvurusu için bulunuyorum ve Ak Parti’den aktif olarak devam eden siyasi hayatımdaki deneyimlerimi, tecrübelerimi Sultangazi’ye aktarmak için buradayım. Sultangazi’nin sorunlarını biliyorum yok demekle yok olmuyor Sultangazi’nin trafik sorunu, çarpık kentleşme sorunu, otopark sorunu hepsine vakıfız en önemlisi Sultangazi’nin artık sosyal bir ilçe olmaktan çıktığını mesai saatinden sonra ölü bir ilçe olduğunu görüyoruz. Ben ve ekibim AK kadrolarla yeni bir modern bir sultangazi oluşturmak için karşınızda bulunuyoruz”dedi.

Sultangazi’yi diğer ilçelerimizle yarışır bir bir ilçe yapmak istiyoruz diyen Akmercan,  “Sultangazi’yi dahada güzelleştirmek için karşınızdayız tevehcühlerinizi boşa çıkarmamaya çalışacağız elimizden gelen gayreti göstereceğiz” ifadelerini kullandı. HABER: FERHAT CANBEY / İSTANBUL

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir
Fotoğraf açıklaması yok.
Bir 3 kişi ve şunu diyen bir yazı 'TEK BAYRAK TEK VAT TEK' görseli olabilir
Bir 2 kişi, haber odası ve yazı görseli olabilir
Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir
Fotoğraf açıklaması yok.
Fotoğraf açıklaması yok.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.