Dolar 32,5910
Euro 35,0035
Altın 2.452,35
BİST 9.790,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

BAŞKAN KİRAZ, MALATYA PENCERE TV’DE

<strong>BAŞKAN KİRAZ, MALATYA PENCERE TV’DE</strong>
6 Ağustos 2022 09:13
539

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz Malatya Pencere TV’nin ‘SİYASET VİTRİNİ’ programının canlı yayın konuğu oldu ve izleyenlere Malatya’nın geleceği hakkında detaylı bilgiler verdi. Moderatörlüğünü Gazeteci Mikail Pelit’in yaptığı programda sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen sorulara da yanıtlar veren Başkan Kiraz, Önümüzdeki seçimler den sonra Malatya’yı çok daha iyi yerlere taşımak için gece gündüz demeden gayretle çalışacaklarını söyledi.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz Malatya, yerel ve ulusal bazda internet üzerinde yayın yapan Malatya Pencere Tv’de Genel Yayın Yönetmeni Mikail Pelit’in hazırlayıp sunduğu canlı olarak yayınlanan  ‘SİYASET VİTRİNİ’ programında Malatya’daki siyaseti anlattı.

“HEDEFİMİZ MALATYA’DA İKİ MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK”

Canlı olarak yayınlanan “siyaset vitrini” programında Malatya’nın bugünü ve yarını için gayretle çalıştıklarına vurgu yaparak birçok konuya değinen ve projelerin detaylarını izleyenlerle paylaşan Başkan Kiraz, Malatya’da hedeflerinin 2 milletvekili olduğunu belirterek, “Bu seçim bizim açımızdan çok önemli, benim milletvekili olmamdan, İl Başkanı olmamdan çok daha önemli. Sayın vekilimiz Veli Ağbaba’nın Genel Başkan Yardımcısı olmasından çok daha önemli. Şu açıdan söylüyorum Ülkenin gerçekten bu girdiği girdaptan, içinde bulunduğumuz ekonomik krizden, dış politikadan, eğitim sisteminden çok daha önemli. Ülke her geçen gün içinden çıkılamaz bir duruma sürükleniyor. Eğitimde kalitesizleşme, liyakatlı yapılar oluşmaması ülkeyi karanlığa götürüyor.” dedi.

“22 YILDIR MALATYA’DA SİYASET YAPIYORUM”

CHP içerisinde 22 yıldır siyaset yaptığını belirten Başkan Kiraz “Gençlik Kolları Başkanlığından gelerek 11 yıldır İl Başkanlığı görevini üstleniyorum. Partinin bize verdiği görevi layıkıyla yapmaya çalıştık. Partim bana hangi noktada görev verirse o görevi yaparım. Milletvekilliği istermiyim tabii ki isterim. Milletvekili olmak gibi bir niyetim var. Veli Beyin başarılı olduğuna inanıyorum. Genel Merkezimizin değerlendirmesi önemli. Veli Bey ile yapacağımız değerlendirmeler önemli. Belli kademeleri geçtiğimize inanıyorum. Gönlümden geçer ama kararı verecek olan Partimiz. İktidarın milletvekili olmak içimde kalan bir ukte.” şeklinde konuştu.

“BU SEÇİMDEN SONRA İKTİDARIN BİR ÜYESİ OLACAĞIZ”

Başkan Kiraz özellikle “Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayının, Millet İttifakı adayının, cumhurbaşkanı olması benim şahsi geleceğimden çok daha önemlidir. Bu seçim döneminde Genel Başkanımızı, Cumhurbaşkanı yapmak için çok ama çok çalışacağız. Vekil de olsak, İl Başkanı da olsak, sade bir üye de olsak, bu seçimden sonra iktidarın bir üyesi olacağız. Elimden gelen katkıyı sunacağım” dedi.

HABER: FERHAT CANBEY / MALATYA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.