Dolar 32,4993
Euro 34,8567
Altın 2.441,37
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 16°C

Twitter’da Onaylanmış Hesap Nasıl Olur?

Twitter’da Onaylanmış Hesap Nasıl Olur?

Twitter’da Onaylanmış Hesap Nasıl Olur?
9 Nisan 2024 13:22
119

Twitter’da onaylanmış hesap nasıl olur; belirli kullanıcı sayısına ulaşmış, tanınırlığı bulunan ya da gerekli adımları tamamlamış olan kullanıcılar onay butonu alarak mavi tik kullanabilir.

Twitter günümüzde anlık olarak içeriklerin paylaşılmasının yanında eğlendirici geniş bir içeriği bulunduğundan kaynaklı sıklıkla tercih edilen sosyal medya platformlarından biridir. Burada tanınan kişiler tarafından yapılan paylaşımlar özellikle daha yakından takip ediliyor. Ancak yeteri kadar tanınma işleminin sağlanabilmesi için Twitter takipçi hilesi tarzındaki programlardan yararlanan farklı birçok ünlü kişi bulunuyor.

2x

Twitter Onaylanmış Hesap Ne Demek?

Twitter üzerinde “onaylanmış hesap,” mavi onay rozetiyle işaretlenmiş olan ir hesabı ifade eder. Bu mavi onay rozeti hesabın gerçek ve önemli bir kamu figürü, ünlü, marka veya örgüt tarafından yönetildiğini belirtir.

Twitter onay rozetiyle doğrulanan hesapları, gerçek sahiplerini tanımak ve diğer kullanıcılara güvenilir şekilde bu hesaplarla etkileşimde bulunma imkanı sağlamak amacıyla kullanır. Bu nedenle onay rozeti taşıyan hesaplar diğer kullanıcılar için daha güvenilir ve tanınabilir olarak kabul edilir.

Platform onay sürecini dikkatlice yönetir ve onaylanacak hesapların genellikle geniş bir kitleye hitap etmesini, kamuya mal olmuş olmasını veya belirli bir ölçüde tanınabilirliğe sahip olmasını bekler. Tanınırlık için ise etkileşim durumlarına bakıldığından kaynaklı Twitter beğeni hilesi kullanmak daha fazla tanınır görünmenizi sağlayabilir.

3x

Tanınan Kişiler Nasıl Onaylanmış Olur?

Twitter’da tanınan kişilerin onay alabilmesi amacıyla uygulayabileceği farklı adımlar bulunuyor. Bunun için süreç şöyledir;

  • Profil sahibi kişi mutlaka güncel ve eksiksiz bilgilerinin tamamını doldurmalıdır. Girdiği bilgilerin tamamı gerçeği yansıtmalıdır.
  • Hesap sahibi olan kişi Twitter’ın resmi onaylama başvuru sayfasına girerek buradan onay talebini oluşturmalıdır. Hesap ayarları bölümünde yer alır.
  • Onaylama sırasında başvuru formunun doldurulması gerekir. Hesap sahibi olan kişiyi neden onaylanmadı talep ettiğini net bir şekilde açıklamalıdır.
  • Onay sürecini hızlandırmak ya da desteklemek amacıyla ek belge, kanıt ya da bilgiler talep edilebilir. Böylece onay kararı dahilinde kişi mavi rozet alma hakkına sahip olacaktır.

Bu süreçte kişilerin sahip olduğu tanınırlık durumu son derece önemlidir. Örneğin Tiktok’ta onay öncesinde uygun koşullara sahip olduğunuzu anlamak için Free twitter followers formatındaki uygulamaları kullanarak hesabınızın güncel analizlerini anlayabiliyorsunuz.

4x

Twitter Onay Nasıl Satın Alınır?

Twitter’ın Elon Musk tarafından satın alınmasının ardından ise onay işlemlerinin satın alınabilmesi aktif hale geldi. Bunun için kullanıcılar hesap bölümüne giriş yaptıktan sonra gerekli onay işlemlerini sağlayarak ücretleri ödemesi gerekiyor.

Kişilerin bu onaya sahip olabilmesi amacıyla mutlaka belirli bir miktar takipçi sayısı, en az 30 gün boyunca aktif ve tüm girdiği bilgilerin gerçek olması önemlidir. Ayrıca kişilerin mutlaka kullanıcı adı, profil fotoğrafı gibi bilgilerinin tamamı doldurulmuş olmalıdır.

Böylece kişiler Instagram video indir gibi alanlardan gerçekleştirmiş olduğu indirme işlemlerini Twitter üzerinden paylaşabilir ya da bunlara yeni eklemeler sağlayabilir.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.