Dolar 32,5102
Euro 34,8761
Altın 2.440,50
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 16°C

Gazeteci Cemal Bilge Yaşamını yitirdi!

Gazeteci Cemal Bilge Yaşamını yitirdi!
11 Nisan 2024 23:45
119

Gazeteci Cemal Bilge, dün bayram mesajı yayınladı, bugün sabah güler yüzlü fotoğrafını paylaşıp, herkese günaydın diledi. İşsiz olduğu öğrenilen Bilge, gün içinde aniden kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Gazeteci Bilge’nin vefatını yakın arkadaşı Muammer Yaşar, ”2 aydan beri Fethiye’de misafirimiz olan duayen gazeteci Cemal Bilge, maalesef üzgünüm. Bizim evde kalp krizi geçirdi ve şuan Esnaf Hastanesi’nde son nefesini verdi.” yazarak duyurdu.

Usta gazeteci, şair, sanatçı ve tv programcısı Cemal Bilge,Fethiye’de geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etti. 

DUAYEN GAZETECİ BİLGE ŞAİR VE MÜZİSYEN İDİ

Gazetecilik mesleğine uzun yıllar önce İstanbul’da başlayan 63 yaşında ki Cemal Bilge, çeşitli ulusal ve yerel gazete ile televizyonlarda muhabirlik, yöneticilik, ayrıca program yapımcılığı görevlerinde bulundu. Aynı zamanda şair olan ve bir ara müzisyenlik de yapan Cemal Bilge, bir çok sahne sanatçılarına danışmanlık da yaptı. İlk evliliğinden iki oğlu bulunan gazeteci Bilge, bir süre Çeşme ve Alaçatı’da yaşadı. Mesleğine yaklaşık iki yıldan beri Bizim Anadolu Gazetesi ve Trakya Türk Tv’de devam eden Bilge’nin, iki ay önce işsiz kaldığı ifade edildi.

BİLGE BAYRAM MESAJI YAYINLADI ARDINDAN KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Yılların emekçi gazetecisi Cemal Bilge, Fethiye’de kaldığı gazeteci arkadaşı Muammer Yaşar’ın evinde, sabah erken saatte geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, gazeteci Cemal Bilge dün bayram mesajı yayınladı, bu sabah sosyal medya hesabından güler yüzlü fotoğrafını paylaşıp, herkese günaydın diledi. İşsiz olduğu için moralinin de bozuk olduğu öğrenilen Bilge, daha sonra aniden kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Gazeteci Bilge’nin vefatını yakın arkadaşı Muammer Yaşar, ”2 aydan beri Fethiye’de misafirimiz olan duayen gazeteci Cemal Bilge, maalesef üzgünüm. Bizim evde kalp krizi geçirdi ve şuan Esnaf Hastanesi’nde son nefesini verdi.” yazarak duyurdu.

İşsiz gazeteci Cemal Bilge yaşamını yitirdi! - Resim : 3

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.