Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Şehirler Arası Nakliyat

Şehirler Arası Nakliyat

Şehirler Arası Nakliyat
28 Ocak 2024 17:06
97

Türkiye’nin en iyi şehirler arası nakliyat firmalarından biri olan Avrupa Nakliyat ile eşyalarınızı sigortalı ve ambalajlı olarak güvenilir bir şekilde yeni adresinize taşıyoruz.

Avrupa Nakliyat firmamız güvenilir taşımacılıkla lider olan firmaların başında gelmektedir. Eşyalarınız şehirler arası nakliyat ile güvenilir ve hızlı bir şekilde taşınmaktadır. Eşyalarınız yeni adresinize taşınırken tüm güvenlik önlemleri alınarak taşıma işlemleri sağlanmaktadır. Bu önemlerin başında asansörlü taşıma işlemi ve sigorta işlemi gelmektedir. Türkiye genelinde tüm iller için şehirler arası nakliyat hizmeti sunan firmamız sizlere en kaliteli taşıma olanağını sunmaktadır. Deneyimli ve profesyonel ekibimizle taşıma işlemeleriniz güvenli bir şekilde sağlanmaktadır.

Eşya taşımacılığında şehirler arası taşıma hizmeti yapılırken eşyalarınızın zarar görmemesi için paketleme işlemi yapılır. Paketleme işlemi titizlikle yapılmaktadır. Eşyanızın büyüklüğü ve ağırlığına göre en uygun ve sağlam paketlemeler yapılmaktadır. Paketlenen ürünler uygun nakliye araçları taşınmalıdır. Eşyalarınız yeni şehirleri taşınırken eşyalarınız araç içerine sağlam monte edilmelidir ve sarsılmadan güvenli şekilde taşınmalıdır. Taşınan eşyalarınız yeni ev veya ofislerinize yine uygun şekilde montajı yapılarak ilk taşındığı şekilde ki gibi teslim edilmelidir. tüm bu taşıma işlemleri sırasında güvenlik ön planda olmalıdır. Eşyalarınızın zarar görmeden emniyetli bir şekilde taşınması büyük önem taşımaktadır.

Şehirler arası nakliye hizmeti veren firmamız ayrıca eşya depolama hizmeti de vermektedir. İsterseniz eski adresinizden alınan eşyalar yeni adresinize teslim edilmeden önce belirli bir süre bu depolarda muhafaza edilir. Sizlerin belirleyeceği tarihte taşıma işlemi sağlanarak yeni adreslerinize gönderilebilir. Böylece acil bir şekilde taşınması gereken eşyalarınız ortada kalmayarak uygun depolama alanlarında bekletilerek sizlerin istediği gün ve saatte yeni adreslerine taşınır.

Parça eşya taşımacılığı hizmeti de veren firmamız ile eşyalarınız parça parça olarak da taşınmaktadır. Parça eşya taşımacılığında uygun nakliye araçları seçilerek eşya miktarına göre taşıma gerçekleşmektedir. Sizler sadece taşınacak ürünleri belirtmeniz yeterli olacaktır. Uzman ekibimiz gerekli tüm önlemleri alarak taşıma işlemlerini kusursuz bir şekilde sağlayarak sizlere güvenli taşıma hizmeti sunmaya devam edecektir.

Sizlerde evden eve eşya taşımacılığı, ofis ve iş yeri taşımacılığı, parça eşya taşıma ve eşya depolama gibi hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız hemen bizimle irtibata geçebilirsiniz. Ekibimiz sizlere şehirler arası taşımacılık hizmeti hakkında tüm gerekli bilgileri vererek yardımcı olacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.