Dolar 32,5188
Euro 34,7220
Altın 2.497,58
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Ece Erken’den Şok Eden İtiraf!

Ece Erken’den Şok Eden  İtiraf!
19 Nisan 2022 17:27
298

Ece Erken’in 7 aylık eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmişti. Ece Erken yaptığı son açıklamada eşinin evinin izinsiz kiraya verildiğini duyurdu. İşte detaylar…

Sunucu Ece Erken hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Erken’in vefat eden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘ndan kalan 12 adet lüks marka saati, 15 milyon liraya sattığı konuşulmuştu.

“GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜSÜNÜZ”

Ortaya atılan iddia sonrası Ece Erken’den ilk açıklama geldi. Eşinin saatlerini satmadığını söyleyen Erken, “Bu haber tamamen yalan. Bu haberi yapan kişi ve gazeteye tazminat davası açacağım. Gerçekten çok kötüsünüz. Acımı bile doğru dürüst yaşatmadınız! Eşimin bende sadece 2-3 tane tesbihi kaldı. Dava sonucunda bu haberi kimin yaptırdığı ortaya çıkacaktır” şeklinde konuştu.

İFŞA OLACAKLAR!”

Bugün yeni bir gelişme yaşandı. Ece Erken yaptığı paylaşımda eşinin evinin izinsiz kiraya verildiğini açıkladı. Ece Erken şu ifadeleri kullandı:

“Kim ne haksızlık, dolandırıcılık yaptıysa, kim eşime ait olan evi izinsiz kiraya verdiyse en az katiller kadar ifşa olacaklar ama hayat ne garip bu ucuzluklara artık şaşırmıyorum. Meğer hepsi açmış. Başınıza gelmedikçe anlamazsınız.”

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU NEDEN ÖLDÜ?

Sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu 27 Ocak’ta İstanbul Yeşilköy’de uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce olaya karışan şüphelilerin tespitine yönelik yapılan çalışmalarda, olayın failleri olan Kadir Yasak ve Ali Yasak da aralarında bulunduğu 11 şüpheli 29 Ocak’ta yakalandı. Devam eden soruşturmada, şüphelilere yardım ve yataklık yaparak kaçmalarına imkan sağlayan 6 kişi daha yakalandı.

Kadir Yasak’ın emniyet ifadesinde, restorana Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu öldürmek için gitmediğini, iki tarafın da aracı olduğu 65 bin liralık bir borç konusu olduğunu söylediği öne sürüldü. Yasak kardeşlerin “İçeriye girdik; aracı olduğumuz konuyla ilgili konuşmak istediğimizi söyledik. Bize ‘Beş dakika bekleyin’ dedi. Zaten 5 dakika konuşacaktık. Bu tavrından ötürü öfkelendik. Yanımıza gelince de tartışma yaşandı” dedikleri öğrenildi.

“ÖLDÜRME KASTIM YOKTU”

Cinayet silahını kullandığı iddia edilen ve 7 el ateş eden Kadir Yasak’ın “Konuşma sırasında hakaret ve küfürleşme yaşandı. Kendimi kaybettim. Bacağına ateş ettim. Öldürme kastım yoktu” dediği öne sürüldü.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir, neden öldü; Sunucu Ece Erken’in eşi ve Beşiktaş eski yönetcisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 1980 yılında Rize‘de doğdu. 27 Ocak 2022’de İstanbul Yeşilköy’de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Avukatlık yapan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, birçok büyük firmanın hukuk danışmanlığını yürtüyordu. Beşiktaş’ın eski başkanı Fikret Orman döneminde Beşiktaş Spor Kulübü’nün hukuk işlerinden hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yaptı. Türkiye‘nin önce gelen şirketlerinde hukuk danışmanlığı yapan Mahmutyazıcıoğlu, çok sayıda davada tecrübe elde etmişti.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2 çocuk babasıydı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken ile 28 Haziran 2021 tarihinde Bodrum‘da sade bir nikahla dünaevine girmişti. Ünlü avukat, 27 Ocak 2022’de Yeşilköy’de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırı sunucu hayatını kaybetti. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ece Erken kimdir?

Ece Erken nereli ve kaç yaşında; 11 Mayıs 1978’de Çorlu‘da dünyaya gelen Ece Erken sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs‘ta Bayrak Radyo Televizyon’da başladı.

Ankara‘da Radyo Vizyon’da ve Radyo Genç’te kariyerine devam ettikten sonra İstanbul’a gelerek Kral TV’de işe başladı. Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva’da çalıştıktan sonra Star Tv‘de televizyonculuğa adım attı.

Çeşitli kanallarda Mavi Şeker, Enbeyaz Geceler, Hayata Gülerken, Tatlım Benim gibi programlar yaptı.

2000 yılında “Nilgün” dizisinde başrolde oynadı. “Lise Defteri” adlı dizide Nil rolüne hayat verdi.

Ece Erken, 1 Eylül 2008 tarihinde Tuncer Öztarhan‘la evlendi. 2009’da boşandılar. 24 Haziran 2014 tarihinde Serkan Uçar ile İzmir‘de evlendi. 7 Nisan 2015’te Eymen isminde bir oğlu oldu. 22 Ekim 2015 tarihinde boşandı

Ece Erken ve uzun zamandır aşk yaşadığı avukat sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu evlendiğini 28 Haziran 2021 tarihinde yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

Ece Erken'den Şok Eden Şafak Mahmutyazıcıoğlu İtirafı!
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.