Dolar 32,5282
Euro 34,8555
Altın 2.442,20
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

Vahap Konçuk Yeniden Refah Partisi’nden Meclis Üyeliği Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Vahap Konçuk Yeniden Refah Partisi’nden Meclis Üyeliği Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı
20 Aralık 2023 12:25
388

İş insanı Vahap Konçuk  Malatyalı STK Başkanları ve Beraberindekilerle  Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı’na giderek resmi başvurusunu yaptı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçiminde İş insanı Vahap Konçuk,  Malatyalı hemşerilerinin yoğun katılımı ile Yeniden Refah Partisi’nden Bahçelievler Belediyesi Meclis Üyeliği Aday Adaylığı açıkladı ve Resmi başvurusunu yaptı.

Müracaat öncesi Bahçelievler’de bulunan Pütürge Bakımlı Köyü Derneği’nde bir araya gelen Malatya STK Başkanları ve misafirler Vahap Konçuk’u bu özel günde yalnız bırakmadılar. Pütürge Bakımlı Köyü Derneği’nde Düzenlenen yemekli programın organizasyonunu Yönetmen Faik Bozdağ yaparken program sunuculuğunu ise radyo TV programcısı Ali Biricik yaptı.

İş insanı Vahap Konçuk’u bu özel gününden yalnız bırakmayan STK Başkanları ve Malatyalı dostları verdikleri birlik beraberlik mesajının ardından topluca yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığına geçerek Resmi Aday adaylık müracaatını yaptı. 

Kendisini yalnız bırakmayan Basın Mensupları ve STK Başkanlarına teşekkür eden İş insanı Vahap Konçuk beraberindeki STK Başkanları ve hemşerileri ile Yeniden Refah Partisi Bahçelievler ilçe Başkanlığın giderek ilçe Başkanı  Metin Türk’e evraklarını teslim etti.

Yeniden Refah Partisi Bahçelievler Belediye meclis üyesi aday adayı Vahap Konçuk, “Bu akşam gerçekleştirdiğimiz Resmi başvurumuzdan dolayı yoğun işlerine rağmen bizleri yalnız bırakmayarak katılımları ile bizleri onurlandıran ve yoğun katılım sağlayan, Basınımızın güzide mensupları, STK Başkanlarımız ve yöneticileri en büyük takdiri hak eden Olağan üstü desteklerinden dolayı tüm hemşerilerimize ve katılımcılara teşekkür şükranlarımı sunuyorum”dedi.

Başvuru töreninde kısa bir açılış konuşması yapan Pütürge Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Dursun “Malatyalılar olarak Belediye Meclis Üeliği Başvurusunu yapan Vahap Konçuk kardeşimizin sonuna kadar yanındayız ve her zaman destekçisi olacağız”dedi.

İstanbul’da bulunan Malatya Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları Malatyalı hemşerileri  Vahap Konçuk’a tam destek verirken ilçe Başkanı Metin Türk Aday Adaylık müracaatını kabul etti.

Başvurunun ardından kısa bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Bahçelievler ilçe Başkanı Metin Türk hayırlı olsun dileklerini ileterek; “Bahçelievler’de tekstil sektöründen faaliyet gösteren başarılı ve hayırsever iş insanı Vahap Konçuk kardeşimize çıkmış olduğu bu yoldan başarılar diliyorum”dedi.

VAHAP KONCUK’U MALATYALILAR YALNIZ BIRAKMADI

Vahap Konçuk’un Aday adayı toplantısına Pütürge Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Dursun, Darende Dernekler Federasyonu Başkanı Hulusi Eser, Doğanyol Dernekler Federasyonu Başkanı Uygun Öztürk, Sultangazi Malatyalılar Dernek Başkanı Hadi Dursun, Pütürge Akpınar Dernek Başkanı Hüseyin Beyaz, Pütürge Çevre Köyleri Dernek Başkanı Hüseyin Tırak, Pütürge Alkas Kurucak Başkanı Murat Didin, Pütürge Sahilköy Dernek Başkanı Fatih Kanat,Pütürge Sakkuşağı Dernek Başkanı Mustafa Hasar, Pütürge Erdemli Dernek Başkanı Davut Akdoğan,Pütürge Uzunkuru Dernek Başkanı Zeynel Erdoğan, Eyüpsultan Malatyalılar Dernek Başkanı Abdullah Özatilla, Pütürge Nohutlu Dernek Başkanı Devriş Timurtaş, Pütürge Şalyan Dernek Eski Başkanı Ahmet İnanç, Pütürge Üran Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Dalkılıç, Pütürge Çevre Köyleri Dernek Başkan Yardımcısı Abuzer Timurtaş, Türk Halk Müziği Sanatçısı İbrahim Güven, Yeniden Refah Partisi Fatih Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Erol Ağca ve Bülent Barman katıldı.

Medya ve Basın dünyasından Mustafa Akbaba,  Sait Yılmaz,  Suat Türkoğlu, Ufuk Önder Çavuş,  Emin Doğan ile çok sayıda Malatya sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldılar.

Günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi ve ilçe Başkanına Malatya yöresinin kayısı paketi takdim edildi. 

HABER: FERHAT CANBEY / İSTANBUL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.