Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

ŞANTAJCI  YUSUF ÖZYILDIRIM (YUSUF’İ ) YİNE  İŞ BAŞINDA

ŞANTAJCI  YUSUF ÖZYILDIRIM (YUSUF’İ )      YİNE  İŞ BAŞINDA
8 Kasım 2023 01:06
315

Şantajcı Yusuf Özyıldırım yine iş başında. Daha önce Hakkında bir çok Şantaj hakaret, iftira ve tehdit davası bulunan suç makinası Yusuf Özyıldırım by yusuf’i bu defada gözüne kestirdiği bazı iş adamlarını hedef alarak  “bunlar Fetö’cü, Fetö’nün kasası ve Fetö’nün imamı” diyerek paylaşımlar yapıyor.

Yusuf Özyıldırım kod adı by yusuf’i olan isimli bu şahıs  şantajla, tehditle ‘FETÖ ile mücadele’ adı altında bazı iş adamlarına iftira ve çamur atarak bu insanlardan maddi çıkar elde etmeye çalışıyor.

İŞ ADAMLARINA FETÖ’CÜ DİYEREK İFTİRA ATIYOR

Gözüne kestirdiği saygınlığı bulunan kişilerin başına musallat olan Yusuf Özyıldırım By yusuf’i isimli şantajcı, Paylaştığı videolarda iş adamlarına ağır ithamlardan bulunarak iftiralar atıyor ve bu iş adamlarının FETÖ üyesi olduğu iddia ediyor.Dürüst insanları hedef alıp onları tek tek  hedefe koyup, ‘FETÖ’cü’ diyerek iftiralar atıp yaptığı videoları sosyal medyada paylaşıyor

Daha sonra Sosyal medya üzerinden Paylaştığı videoları YouTube  ve Facebooktan kaldırmak için iş adamlarında ev ve araba gibi büyük rüşvetler isteyip tehditle, şantajla çıkar peşinde koşuyor.

ŞANTAJ VE TEHDİTLE ARABA İLE DAİRE İSTİYOR

İstanbul’da bir çok iş adamına musalat olan; “ben gazeteciyim, dedektifim, benim arkamda abilerim var” diyen ve Sürekli yeni videolar hazırlayıp sosyal medyada üzerinde paylaşan by yusuf’i lakaplı Yusuf özyıldırım, son olarak YouTube üzerinde paylaştığı videodada belirtiği gibi N. Ç. İsimli iş  adamından YouTube de paylaştığı videoları kaldırmak için bir araba birde bina istiyor. İftiralara maruz kalan N.Ç. isimli iş adamı Yusuf Özyıldırım hakkında cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduğunu, kendinden şantaj yoluyla para, araba ve  daire isteyen bu  şahısın cezalandırılasını istedi…

İŞ ADAMI N.Ç. BU TÜR İFTİRALARA BOYUN EĞMEM

İşadamı N.Ç. Basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Bir süredir şahsıma yönelik olarak tehdit ve şantaj içerikli videolar paylaşan  benden yüksek meblağlarda taleplerde bulunan suç örgütü üyesi olduğu kanaatinde olduğum ve ruhu kötülük dolu bu kişilere karşı boyun eğmeden, karakterim ve değerlerimden ödün vermeksizin mücadelemi devam ettirmiş bulunmaktayım.

Ancak söz konusu tehdit ve şantajların şahsıma ve aileme yönelmesi sebebi ile avukatlarımız vasıtasıyla suç duyurusunda bulunulmuş ve söz konusu açıklamayı yapma mecburiyetim doğmuştur.

bir suç örgütü olduğu için şahsım adına sizide uyarmak için söz konusu açıklamayı yapmayı kendimde vatandaşlık görevi olarak görmekteyim” dedi.

HABER MERKEZİ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.