Dolar 32,4428
Euro 34,7579
Altın 2.439,71
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

BAHAR GELİR BU HAFTA MALATYA’NIN GÜZELLİKLERİNİ KANAL 7 EKRANLARINA TAŞIYACAK

BAHAR GELİR BU HAFTA MALATYA’NIN GÜZELLİKLERİNİ KANAL 7 EKRANLARINA TAŞIYACAK
7 Aralık 2022 21:26
649

Sanatçı Bahar Gelir’in hazırlayıp sunduğu Kanal 7 ekranlarının en çok izlenen programı “Bahar Kapıda” programının yeni bölümü Malatya’da çekildi. Bahar kapıda programının yeni bölümleri için kamera karşısına Geçen sanatçı bu haftaki bölümde Malatya’nın en güzel ilçesi olan Yeşilyurt’un güzelliklerini kanal 7 ekranlarına taşıyacak.

PAZAR GÜNÜ SAAT 21:15’TE KANAL 7’DE

“Bahar Kapıda” programında bu hafta Malatya yeşilyurt’un doğal güzellikleri, sosyal ve ekonomik yapısı, sahip olduğu ulusal değerleri, tarihi, kültürü, turizm potansiyeli, gelenekleri, görenekleri ve mutfağı anlatılacak. Bu hafta pazar günü akşam saat 21:15 yayınlanacak yeni bölümün Çekimleri Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde gerçekleşti. Yeşilyurt’un mimarı Başarılı belediye başkanı Mehmet Çınar ile keyifli bir röportaj yapıldı.

YEŞİLYURT’UN GÜZELLİKLERİ ANLATILIYOR

İki gün süren çekimlerin sonunda Aynı zamanda kendiside Malatyalı olan sunucu Bahar Gelir ve kanal 7 ekibine Başkan Çınar tarafından Yeşilyurt’un meşhur tavası ikram edildi ve çekimlere burada devam edildi. Malatya Yeşilyurt halkı Bahar gelir ve ekibini oldukça sıcak bir şekilde karşılayarak çekimlere yardımcı oldular.

“Bahar Kapıda” Programının sunucusu Bahar Gelir kimdir?

1989 yılının Mart ayında dünyaya gelen başarılı isim aslen doğma büyüme Malatya’lıdır. Eğitim hayatını İzmir’de tamamlamış, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü’nden başarı ile mezun olmuştur. 2008 senesinden bu yana müzik hayatını da sürdüren Bahar Gelir, Ege Üniversitesi Müzik Cemiyeti bünyesinde eğitim almıştır.

2014 yılında müzik dünyasının usta isimlerinden Selami Şahin ile tanışmış, 2016 yılında ise Eflatun Türküler isimli projeye dahil olmuştur. 2017 senesinde İlla isimli ilk müzik albüm çalışmasını müzik severler ile buluşturmuştur. Albüm çalışmasında birbirinden değerli sanatçıların besteleri bulunmaktadır. Bunlardan bazıları Selami Şahin, Doğuş, Mustafa Sayan ve Serdar Ortaç da besteleri bulunmaktadır. Kendine özgü güzel sesiyle dinleyicilerin gönlünü fetheden Bahar Gelir bu yıl 50’nci yılı için hazırlanan saygı albümünde “Alın Yazımsın” isimli şarkısını seslendirmiştir.

Haber: Ferhat Canbey / Malatya

BAHAR KAPIDA / MALATYA BÖLÜMÜ İLR PAZAR GÜNÜ SAAT 21:15^TE KANAL 7’DE
YORUMLAR

  1. kompresör dedi ki:

    Rakiplerimize Meydan Okuyoruz