Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

TÜMKİAD, BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

TÜMKİAD, BİR İLKE DAHA İMZA ATTI
14 Eylül 2023 21:44
420

(TÜMKİAD) Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu ve ekibi bir ilke daha imza atarak medya mensupları ve sanatçıları muhteşem bir kahvaltı programında bir araya getirdi.

Merkezi İstanbul’da bulunan Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) tarafından organize edilen medya ve sanat buluşmasına medya ve sanat dünyasında yüzlerce isim katıldı. TÜMKİAD Başkanı Nihat Tanrıkulu, Genel Başkan Vekili Av. İzzet Peksoy ve Teşkilat Başkanı Murat Güngör kahvaltıya katılan tüm misafirlerle tek tek ilgilendiler.

BASIN VE SANAT DÜNYASI DAVETE YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Genel başkanlığını Nihat Tanrıkulu’nun yaptığı (TÜMKİAD) medya ve sanat buluşması programı Yeşilköy Spor Kulübü tesislerinde gerçekleşti. Program sunuculuğunu Radyo TV program yapımcısı ve sunucusu Dj. İmparator yaptı. Düzenlenen kahvaltı programından TV programcıları, medya sektöründen duayen gazeteciler ve yöneticiler kahvaltıda bol bol sohbet ederken, medya, sanat camiası, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve iş adamları da davete yoğun ilgi gösterdi.

Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, medya basın ve sanatın kendileri için çok kıymetli ve değerli olduğunu belirtirken, Radyo TV, basın ve sanat camiasını kahvaltı programında bir araya getirdikleri için çok mutlu olduklarını dile getirdi.

GENEL BAŞKAN TANRIKULU “ÖZGÜR OLMAYAN HİÇ BİR KUŞUN KANADININ TADI OLMAZ”

Program açılışında selamlama konuşması yapan TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, basının ve sanatçının kıymetini bildirmek adına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sanatçıya ve basına verdiği değerin vecizesini dile getirdi. Kendisine ait sözü olan ”Özgür olmayan hiçbir kuşun kanadının tadı olmaz” diyen genel başkan Nihat Tanrıkulu, basının ve sanatçının özgür olması gerektiğini söyledi.

Konuşmasının devamında yapılan organizasyonda çocukların geleceği için bir araya geldiklerini ifade eden Tanrıkulu, TÜMKİAD’ın 2017’de kurulduğunu siyasetin bahçesi olmadığını, kim doğru yaparsa yanlarında olduklarını yanlışa da yanlış diyeceklerini vurguladı ve  TÜMKİAD’ın  bu ülkenin yerlisi ve millisi olduğunu, hak ve adalet diyenlerle bir olacaklarını, ülkenin birlik beraberliğe de ihtiyaç olduğunu belirtti.

TÜMKİAD’IN KAHVALTI PROGRAMINA KİMLER KATILMADI Kİ!

Kahvaltı programına Dünya Basın Mensupları Derneği Genel Başkanı Muzaffer Tunç, Bölge Gazetesi Ferhat Canbey, A haber Mehmet Zeyrek, Av. Burak Evci, Radyo ve TV programcısı Güler Kahraman, TGRT Euro program yapımcısı ve sunucusu Tekşen İlke Karakuş, Neriman Günaydın, Mehmet Elçi, Aktüel Gazete Osman İslam, Pusula Haber Emin Doğan, Kanal 7 Avrupa program yapımcısı ve sunucusu Perihan Bozkurt,  Sivas Bileşenleri Konseyi Başkanı Müslüm Türkcan, Bakırköy Belediyesi meclis üyesi Emine Dirican, sanatçılar Ahmet Ece, Amir, Ali Aslan, Azat Üşen, İbrahim Bağış, Yıldız Doğan,  Nihal Ateş,  Burhan Topal, Başak Kar Ersin Güloğlu, Siirtli Özkan, Yeliz Tan, Birikim Gazetesi Mustafa Küpeli, Yönetmen Fatma Koç,  Kent Yaşam Gazetesi Celal Karaali, Gerçek TV-Radyo Ali Tarakçı, iş adamları Mustafa Sungur, Kasım Aydın, Doğu ve Güneydoğu Marmara Bölge Başkanı Derin Bozoklu Abay, Bitlis sanatçılar dernek başkanı Zeylan Zeylani, Radyo TV program sunucusu Songül Korkmaz, TV program yanıp yapımcısı sanatçı Dilek Albayrak, TV program Radyo yapımcı ve sunucusu Nejla Şan, Hakikat haber Zekeriya Çelik ve çok sayıda sanatçı basın mensubu katıldı.

Radyocu, Tv Programcıları, Sanatçılar ve Medya mensupları kahvaltı  programını düzenleyen TÜMKİAD tüm Katılımcı ve Girişimci  İş İnsanları Derneği başkanı Nihat Tanrıkulu ve yönetimine basın ve sanat camiasını buluşturdukları için teşekkür ettiler.

HABER: FERHAT CANBEY / İSTANBUL

2023/09/11469539121694680580.jpg
2023/09/4998312791694680583.jpg
2023/09/9490943951694680593.jpg
2023/09/4116374301694680591.jpg
2023/09/10680943021694680596.jpg
Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 5 kişi görseli olabilir
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.