Dolar 32,6103
Euro 34,6845
Altın 2.525,53
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Erdoğan, uçaklara “Türk Hava Yolları” yazılacağını duyurdu! Akşener’den anında yorum geldi

Erdoğan, uçaklara “Türk Hava Yolları” yazılacağını duyurdu! Akşener’den anında yorum geldi
15 Haziran 2022 19:09
530

Erdoğan, “Artık ‘Turkey’ yok, ‘Türkiye’ var. Bundan sonra uçaklarımızın gövdesine de ‘Turkish Airlines’ değil, ‘Türkiye Hava Yolları’ yazacağız” dedi. Bugün partisinin grup toplantısında konuşan Erdoğan, uçaklara “Türk Hava Yolları” yazılacağını açıkladı. Dün Erdoğan’a tepki gösteren İYİ Parti lideri Meral Akşener, yeni kararla ilgili “Hatadan dönmek iyidir” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın “Türkiye Hava Yolları” çıkışı bir anda gündem oldu. Erdoğan, dün Türksat Genel Müdürlüğü’nün Gölbaşı yerleşkesindeki Türksat 5B Uydusu Hizmete Alma Töreni’ne konuşma yaptı.

“TÜRKİYE HAVA YOLLARI YAZACAĞIZ”

Erdoğan, “Artık ‘Turkey’ yok, ‘Türkiye’ var. Bundan sonra uçaklarımızın gövdesine de ‘Turkish Airlines’ değil, ‘Türkiye Hava Yolları’ yazacağız” dedi.

AKŞENER’DEN TEPKİ GELMİŞTİ

Erdoğan’ın açıklamasına İYİ Parti Lideri Meral AkşenerTwitter hesabından tepki göstererek, “Sen böyle saçmalamaya devam et, biz geldiğimizde onu da düzeltip Türk Hava Yolları yazarız. Ne de olsa az kaldı.” dedi.

Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Türk Hava Yolları' mesajı: Hatadan dönmek iyidir

“ÖKÜZ ALTINDA BUZAĞI ARAYANLARA YETER”

Erdoğan, bugün AK Parti Grup toplantısında ise şunları söyledi: “Bu arada dünyada, ülkemizin adını Turkey’den, Türkiye’ye dönüştürme kararımızı başarı ile hayata geçirirken, diğer alanlarda aynı yöntemi takip edeceğimizi bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Bu kapsamda artık milli havayolumuz da uluslararası uçuşlarını ‘Turkish Airlines’ değil, Türk Havayolları ismiyle yapacaktır. Bu kadarı öküz altında buzağı arayanlara, herhalde yeter.”

“YANLIŞTA ISRAR ETMEMEK İYİDİR”

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Erdoğan’ın “Turkish Airlines” ile ilgili dün ve bugünkü sözlerinin yer aldığı haberi sosyal medya hesabından, yorum yaparak paylaştı. Akşener’in mesajı şöyle: “Hatadan dönmek iyidir. Yanlışta ısrar etmemek de iyidir. Haydi Sayın Erdoğan, bu yeni keşfedilmiş feraseti; Berbat ekonomi yönetiminiz ve başımıza bela ettiğin ucube sistemle ilgili olarak atacağın adımlarda da görmek istiyoruz.”

Akşener'den Cumrhurbaşkanı Erdoğan'a 'Türk Hava Yolları' mesajı: Hatadan dönmek iyidir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.