Dolar 32,4550
Euro 34,8072
Altın 2.447,60
BİST 9.890,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI KARAASLAN HEMŞERİLERİ İLE İFTARDA BULUŞTU

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI KARAASLAN HEMŞERİLERİ İLE İFTARDA BULUŞTU
19 Nisan 2023 05:25
455

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul 28. Dönem İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Şaban Karaaslan, ve beraberindeki CHP milletvekili adayları ile iftar programında bir araya geldi.

Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerin temsilcilerinin yanı sıra CHP Milletvekilleri adayları ve basın mensuplarının da hazır bulunduğu iftar programında 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler konuşuldu.

Başakşehir’in en gözde mekanlarından, Malatya Pide, Lahmacun, Et Tava sarayında Basın Mensuplar ve Malatya  Sivil Toplum Kuruluşlarına verilen iftarda  konuşan Şaban Karaaslan “15 Mayıs sabahı mutlu ve güzel bir Türkiye’ye uyanacağız” dedi.

Önce Malatya sivil toplum kuruluşları Temsilcileri daha sonra ise Milletvekili adayların konuşmaları yapılırken İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Şaban Karaaslan,14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çekerek, “Ülkemiz için çok önemli bir seçime gidiyoruz. 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi ‘Yine Baharlar Gelecek’. Bu gidişe bir son vermemiz gerekiyor. Millet İttifakının 15 Mayıs sabahı bu ülkeye huzuru, güveni, barışı ve adaleti getireceğiz. Burada bulunan ittifak ortaklarımızın canla başla mücadelelerini görüyoruz. İftar programımıza katılan tüm hemşerilerime Ayrı ayrı teşekkür ediyorum”. şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz yıl Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütürken görevden alınan CHP Malatya Milletvekili 3. Sıra Adayı Battal Kanbay ise “İnsanları bir birinden ayırmanın Allah katında vebali büyüktür. Biz biz kavgaya değil sarılmaya geliyoruz” dedi.

İFTAR YEMEĞİNE KİMLER KATILDI

Radyo ve Tv pogramcısı Ali Biricik’in sunuculuğunu üstlendiği ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul 28. Dönem İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Şaban Karaaslan Tararından düzenlenen iftar yemeğine Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2. Bölge 27. Dönem Milletvekili, Dışişleri Komisyonu Üyesi, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türk Grubu Üyesi Yunus Emre, Malatya Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Battal Kanbay, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2.bölge milletvekili adayı Muharrem Temiz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkan Yardımcısı Nurettin Aydın, Gelecek Partisi Malatya eski İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan, Malatyaspor eski Başkanı Haşim Karadağ, Mastöb ve Makon Genel Başkan Yardımcısı Ali Karadoğan, Hüsükuşağı Dernek Başkanı İMAYDEF Genel Başkanı MASTÖB Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Usul,  Sultangazi Malatyalılar Dernek Başkanı Hadi Dursun, Malatya Gönül birliği Başkanı Ramazan Bulum, Doğan yol Dernekler Federasyonu Başkanı Uygun Öztürk, Sanatçılar Vahap Gültekin, Ahmet Satılmış ve Malatya’nın önde gelen Federasyon Başkanları, Dernek Başkanları ve Basın mensuplarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. HABER: FERHAT CANBEY / İSTANBUL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.