Dolar 32,3858
Euro 34,7059
Altın 2.417,96
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Dr. Ayhan Koç, Erzurum’dan Milletvekili Aday Adayı oldu

Dr. Ayhan Koç, Erzurum’dan Milletvekili Aday Adayı oldu
4 Nisan 2023 00:53
354

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun A takımında yer alan Dr. Ayhan Koç, 2023 Genel Seçimlerinde Milletvekili aday adayı olmak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı görevinden istifa ederek Erzurum’dan Milletvekili Aday Adayı oldu.

KOÇ, “SEÇMENLERLE TEK TEK GÖRÜŞÜYORUZ”

Millet ittifakının Cumhurbaşkanı Adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun belirlenmesinin ardından CHP Erzurum Milletvekili aday adayı Dr. Ayhan Koç,  seçim çalışmalarına hız verdi. Seçime sayılı günler kala sahaya inerek seçmenlerin gönüllerini kazanmak için gece gündüz demeden seçim çalışması yapan ve Erzurum’daki  seçmenlerle tek tek görüşen Erzurum’un sevilen isimlerinden Dr. Ayhan Koç,  Gerçekleştirdiği ziyaretlerde, önümüzdeki genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’ni Erzurum Milletvekili olarak temsil etmek istediğini belirtti.

İSTANBUL’DA YAŞASAKTA ERZURUM’UN SORUNLARINI BİLİYORUZ

Senelerce İstanbul’da yaşasada Erzurum’unsorunlarını gayet iyi bildiğini kaydeden Milletvekili Aday Adayı Dr. Ayhan Koç, “Biz Erzurum’muzun sorunlarını çok iyi biliyoruz. Yıllardır Siyasetinde hep içerisinde olduğumuz için Erzurumun sorunlarını gayet iyi biliyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı bu yolculuğa destek vermek için bu yola çıktık. Türkiye’nin genelinde var olan birçok problem ne yazık ki pek çok ilimizi etkilediği gibi Erzurum umuzu da etkiliyor. Öncelikle kendi şehrimize odağımızı çevireceğiz sonrasında da mevcut hükümetin yol açtığı sorunları hep birlikte canla başla çalışarak ve en önemlisi hizmet ederek iyileştireceğiz. Genel Başkanımızın seçimi kazanacağına gönülden inanıyoruz. O yüzden ben de bu yolda içerisinde bulunduğum partime desteklerimi sunmak için elimden geleni yapacağım. Hep birlikte başaracağımıza olan inancım tam. Bunun için de Aday adayı oldum” dedi.

AYHAN KOÇ, KİMDİR

1965 yılında Horasan’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Horasan’da tamamladı. Ardından Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. 1998 yılından bu yana İstanbul’da görev yapıyor. Sultanbeyli Devlet Hastanesi’nde 8 yıl çalıştıktan sonra 2007 yılında özel bir hastanede görev yaptı. 2009 yılındaki Yerel Seçimlerde AK Parti Belediye Meclis Üyeliği’ne seçildi. 2014 yılında ikinci kez belediye meclis üyeliğine seçildi ve belediye başkan yardımcılığı yaptı.

2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Sultanbeyli Belediye Başkan adayı oldu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun A takımında yer alan Ayhan Koç İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı görevinden istifa ederek Erzurum’dan Milletvekili Aday Adayı oldu.

Dr. Ayhan Koç, evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABER: GÜLER KAHRAMAN / ERZURUM

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.