Dolar 32,3706
Euro 35,0351
Altın 2.323,12
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Babalar Günü için özel çekilen Babam Filmine Görkemli Gala

Babalar Günü için özel çekilen Babam Filmine Görkemli Gala
19 Haziran 2022 00:11
565

İŞ DÜNYASINDAN FİLM YAPIMCILIĞINA İLK ADIM

Bu film onların İlk deneyimi ama gayet başarılı bir proje. Malatyalı İş insanı Yapımcı Bülent Barman ve Filmin Yönetmeni Gazeteci  Faik Bozdağ’ın Babalar gününe özel çektikleri “BABAM” filmi  muhteşem bir film olmuş.

Filmin Yapımcılığını Bülent Barman, yönetmenliğini Faik Bozdağ’ın üstlendiği, Hakan Dinçkol, Esra Ocak, Nedim Güç ve Rüzgar Koca’nın oynadığı, Babalar Günü’ne özel hazırlanan ‘Babam’ adlı kısa filmin galası Sultangazi Belediyesi Sabri Ülker Kültür Merkezi’nde görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Kokteyle başlayan Babam filminin Galası film gösterimi, Plaket taktimi ve Toplu Hatıra fotoğrafı çekiminden sonra sona erdi.
BU FİLMİ MUTLAKA İZLEMELİSİNİZ
Oğlunu alışılmışın dışında büyütmeye çalışan bir babanın sevgi dolu hikayesinin anlatıldığı filmin başrollerinde Asla Vazgeçmem, Savaşçı, Yuvamdaki Düşman, Yargı ve Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıran Hakan Dinçkol, Yapımcılığını Bülent Barman ve Yönetmenliğini Faik Bozdağ’ın üstlendiği yumuşacık bir hikayeye ve duygu yüklü sahnelere sahip olan BABAM Filmini mutlaka izlemelisiniz!
GALAYA KATILAN BAZI İSİMLER
Sultangazi Belediyesi Cebeci Mahallesi Sabri Ülker Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Gala gecesinin Sunumunu radyo TV program yapımcısı Ali Biricik’in yaptı. Muhteşem bir atmosferde gerçekleştirilen Galaya Filmin Yapımcısı Bülent Barman, Yönetmen Faik Bozdağ, Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) Genel Başkanı Yılmaz Durmuş Pütürge Belediyesi eski başkanı Mehmet Polat, Doğanyol dernekler federasyon başkanı Uygun Öztürk, Pütürge dernekler Federasyonu Başkanı Osman Dursun, Battalgazi dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Kolay, Fatih Belediyesi Basın Danışmanı Abdurrahman Cüneyt Fidancı, İŞ insanları Mehmet Olcay, Fatih Yılmaz Hutbettin Yılmaz Hacı Akdağ Murat Gökalp Murat Hazan, Şevket Sekman, Abdullah Akmercan, Vahap Koncuk, Cihan Dündar, Nedim Güç, Derviş Timurtaş, yanı sıra film için katkıdan bulunan bir çok iş insanı ve davetli katıdı.

Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) Genel Başkanı Yılmaz Durmuş, Galada kısa bir konuşma yaparak Filmin yapımcısı Bülent Barman ve Yönetmen Faik Bozdağ’a teşekkür ederek başarılar diledi.

BİR BABANIN BÜYÜK MÜCADELESİ
Babalar gününe özel hazırlanan kısa filmde, bir tekstil firmasında çalışan zorlu hayat şartlarıyla mücadele eden bir babanın, oğlunun hayallerini gerçekleştirmek için gösterdiği yoğun çabayı ve fedakarlığı duygusal bir formatta anlatıyor.
Babam filmini seyreden izleyiciler Yapımcıyı, Yönetmeni ve oyuncuları dakikalarca ayakta alkışladı. Plaket takdiminin ardından toplu resimler çekilerek Gala sonlandırıldı.

HER BABANIN EN BÜYÜK HAYALİ BU OLMALI
Yapımcı Bülent Barman, Her babanın en büyük gayelerinden birinin çocuklarının mutlu bir hayata sahip olması gerektiği ve bu yönde çaba gösterdiğini belirterek, Filmin sonunda şunları söyledi; “ Babam kısa filmi aslında her babanın ya da bir evladın kendi hayatından bir bölümü yansıtan bir çalışma. Aynı zamanda bir sosyal projenin parçası. Ticari amaç taşımayan gelirinin bir bölümünün de ihtiyaç sahibi babalar için harcanacak bir çalışma.
Hangi şartta olursa olsun tüm babalar fedakardır ve bu fedakarlığı çocukları için göstermekten asla kaçınmazlar. Başta Oyuncu Hakan Dinçkol olmak üzere destek veren ve emeği geçenlere teşekkür eder, Bu vesile ile tüm babaların babalar gününü kutlarım” dedi.

HABER: FERHAT CANBEY / İST

Babalar Günü’ne özel kısa film galası

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.