Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

Gevrek’ Malatya’ya Sevdamız Var. Bizim Aldığımız Karar Geçerlidir’

Gevrek’ Malatya’ya Sevdamız Var. Bizim Aldığımız Karar Geçerlidir’
29 Ağustos 2023 14:54
270

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve Yönetim Kurulu basın mensuplarıyla Möwenpıck Hotel’de bir araya geldi.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve Yönetim Kurulu basın mensuplarıyla Möwenpıck Hotel’de kahvaltıda bir araya geldi.

          Başkan Adil Gvrek gündeme dair öneml, açıklamalarda bulunurken eski yönetime itibar edilmemesi, gerçek yönetimin kendileri olduğunu, bunu da” İmza yetkisi bu yönetimdedir. TFF, UEFA, FIFA kongreyi tasdik etti. Bizim aldığımız karar geçerlidir” diye belirtti.
       Malatya’da basın mensuplarıyla bir araya gelen Adil Gevrek şunları söyledi:” Yenimalatyaspor’u ayağa kaldırmalıyız. Malatya’ya sevdamız var. bu dönem öyle bir dönem ki elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Malatya’da herkesle birlikte takımı özlenen günlere getiririz.

       Başarı, hata, eksik ve artı olur. 8 yıl başkanlık yaptık, birlikte büyük başarılara imza attık. Zaman, zaman inişler oldu. Onu tekrar ayağa kaldırmak lazım.  Yeni arkadaşlar gelsin diye göreve talip olmadık ama maalesef keşke dediğimiz gibi olsaydı. 

        Keşke bize ihtiyaç olmasaydı. Biz inanıyoruz, yeni malatyaspor’u eski günlerine getiririz. Mevcut tesisin yüzde 75’ini ve sahaları kulüp yaptı. Bunlar hep eserdir ama görülmedi. iniş olunca başarılar futbolda bunlar görülmüyor. Düşme olur ama önemli olan kalkmasını bilmektir. bugün inandığımız için buradayız.

        Kongre yapıldı. İptal edilmeye çalışıldı. Sonrasına usule uygun olmadığı söylendi. Yapılan kongre hukuka uygundur. İmza yetkisi bu yönetimdedir. TFF, UEFA, FIFA kongreyi tasdik etti. Bizim aldığımız karar geçerlidir. Asla diğerlerine itibar etmeyin. Yenimalatyaspor’un itibarını zedeliyor.” 

Malatya Derin Haber – Kayhan İNCEOĞLU

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.