Dolar 32,3796
Euro 34,7119
Altın 2.400,68
BİST 10.039,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Şehir Sahipsiz Olunca!

GAZETECİ, YAZAR
10 Mayıs 2022 11:13
635

Mayıs ayının ilk haftasını tamamladık. Yeni Malatyaspor’un olağan kongresi bu ay içinde yapılması gerekiyor. Hala çıt çıkmıyor yönetimden. Tabii önce mali kongre yapılması gerekiyor.
Adil Gevrek Malatya’daki şehrin yöneticilerini çözdüğü için rahat. ” Nasıl olsa bu şehre sahip çıkan yok. Bende canım ne isterse onu yaparım ” diyor herhalde. Haksız da sayılmaz aslında. Şehrin valisi ne yapar ne eder bilen yok. Belediye başkanı Selahattin Gürkan, matematik bilimi ile ciddi sıkıntılar yaşıyor. Nasıl sıkıntılar yaşadığını daha sonraki yazımda anlatacağım. Milletvekilleri ile siyasi manevralar yapıp duruyor. ” Türkiye’ ilk “, ” Dünyada ilk ” diyip duruyor. Bir de doğru olsa..Neyse dediğim gibi belediye konusunu uzun uzadıya yazacağım.
Milletvekillerine gelince O’ nlar ” Aman bizden uzak tutun” diyip fersah fersah kaçıyorlar. Yani şehrin bu hali içler acısı. Bunların kriz yönetiminden anladıkları, ” Sorunlardan Kaçmak ” kaçın kaçın nereye kadar kaçacaksınız görelim

Çok merak ediyorum; Acaba şehrin yöneticilerinden biri arayıp Adil Gevrek’ e ” Kardeşim bu takımın kongresini ne zaman yapacaksın? ” diye sormuştu sormuşmudur? Sanmıyorum..

Peki suç kimde? Bence asıl soru bu ?
Malatya da hiç bir şey yapmayan Vali beye övgüler dizerseniz, Milletvekillerine yalakalık yaparsanız, Belediye başkanına işiniz düşer diye emir erligi yaparsanız, başka ne beklersiniz?

Artık bir silkelenin kendinize gelin. Demokratik cumhuriyet yönetimlerinde sizden daha güçlü bir mecra yok. Anlayın artık. Her yapılanı sineye çekerseniz, akibetiniz vahim olur.

Şu Yeni Malatyaspor konusunda dahi bir tepki koyamayan insanlardan bu topluma ne hayır gelir.?

Velhasıl kerim, ben mücadele edeceğim. Toplum için, geleceğimiz için, çocuklarımız için…
Tek kişi de olsam, mücadeleden asla yılmayacağız. ŞİMDİ SORUYORUM.? YENİ MALATYASPOR’UN KONGRESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
28 Mayıs 2022 13:25
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.