Dolar 32,2962
Euro 34,8032
Altın 2.408,30
BİST 10.254,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

AK Parti Malatya il yönetiminde ‘aday belirlendi’ rahatsızlığı

AK Parti Malatya il yönetiminde ‘aday belirlendi’ rahatsızlığı
31 Ocak 2024 23:19
169

Yerel seçimlere dair adaylarını belirlemek üzere çalışmalarını sürdüren AK Parti’de Malatya’da bazı aday adayları lehine özellikle yerel basında çıkan “Malatya İlçe Belediye Başkan Adayları belirlendi” haberleri çok büyük rahatsızlık yarattı.

AK Parti Genel Merkez 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerdeki adaylarını belirlemek üzere çalışmalarını çok gizli bir şekilde sürdürürken. Malatya’dan bazı medya kuruluşları kaynak göstermeden “AK Parti Malatya’da  11 İlçenin adayını belirlendi, İki İlçenin adayı ise henüz  belirlenmedi” diye yazdılar.

AK Parti Genel Merkezde Aldığımız bilgilere göre Malatya’ya Heyetlerin gönderildiği ve kamuoyu araştırmalarının yapıldığı 13  ilçede aday adaylarının öne geçme yarışı da sürdüğünü ve önümüzdeki birkaç gün içinde her şeyin netleşeceğini söylediler.

Yerel basındaki bu tarz haberler nedeni ile il ve ilçe başkanlıklarının sık sık vatandaşlardan telefonlar aldıklarını belirten Ak Parti Malatya İl yöneticisi  “Bu parti adayını gazete manşeti ile belirlemiyor ve belirlemeyecek. Daha önce açıkladığımız gibi adaylarımız duyurulan yöntemler esas alınarak belirlenecek. Bu tarz haber gibi görünen yazılar hem aday adaylarına hem de partimize zarar veriyor” ifadelerini kullandı.

HABER FERHAT CANBEY

İşte öne sürülen ilçe aday listesi şöyle:

Yeşilyurt: İlhan Geçit
Battalgazi: Bayram Taşkın
Akçadağ: Hasan Ulutaş
Arapgir: Çetin Özdemir
Arguvan: Burak Ateş
Darende: Alican Bozkurt
Doğanşehir: Zekeriya Çelebi
Doğanyol: Hakan Bay
Kale: Murat Koca
Pütürge: Mikail Sülük
Yazıhan: Nevzat Öztürk

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.