Dolar 32,4010
Euro 34,7961
Altın 2.435,13
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

Küçükçekmece Adliyesi çalışanları metrobüs durağı istiyor

Küçükçekmece Adliyesi çalışanları metrobüs durağı istiyor
24 Aralık 2023 13:16
185

Türkiye’nin en kalabalık şehri İstanbul’da toplu taşıma metrobüs durağı olmayan Küçükçekmece Adliyesi çalışanları ve Avukatlar isyanda.

KÜÇÜKÇEKMECE ADLİYE SARAYININ İKİ YIL ÖNCE AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİ

İki yıl önce açılışı gerçekleştirilen Küçükçekmece Adliye sarayı çalışanları Avukatlar ve Vatandaşlar ulaşım sıkıntısı yaşıyor.  Ana yol üzerinde bulunan Adliye binası ulaşım sorununun çözülmeden açılması hem çalışanları hem de avukatları çileden çıkardı.

ADLİYE ÇALIŞANLARI HERGÜN İKİ KİLO METRE YOL YÜRÜRYOR

Adliye çalışanları, Avukat ve Vatandaşların Küçükçekmece Adliyesine giedebilmesi için her gün iki kilometre yol yürümek zorunda kalıyor. Küçükçekmece Adliyesi çalışanları, Avukat ve Vadandaşlar  biran önce Küçükçekmece Adliyesi önüne bir Metrobüs durağının yapılmasını bekliyor.

AVUKAT BURAK EVCİ; MESLEKTAŞLARIMIZ VE ADLİ ÇALIŞANLARI ULAŞIM ÇİLESİ ÇEKİYOR

2021 yılı Ekim ayında Yenibosna ile Sefaköy arasındaki bölgede bulunan yeni bir binaya taşındığını dile getiren Avukat Burak Evci, “Küçükçekmece Adliyesi” Toplamda 50 bin metrekarelik kapalı alana sahip 13 katlı yeni hizmet binasında, hakimler, cumhuriyet savcıları, mahkeme kalemleri, duruşma salonları, icra daireleri için 550 oda, arşiv için 130 oda bulunuyor” dedi.

Hakkımızda

ADLİYE ÇALIŞANLARI VE MESLEKTAŞLARIM ULAŞIM KONUSUNDAN BÜYÜK SIKINTILAR YAŞIYOR

Adliye çalışanları ve Meslektaşlarının ulaşım konusundan çok büyük sıkıntılar yaşadıklarını söyleyen Avukat Burak Evci, konuşmasının devamından “Küçükçekmece adliyesinden “9 ağır ceza mahkemesi, 2 çocuk ağır ceza mahkemesi, 3 ticaret mahkemesi, 2 fikri sınai haklar mahkemesi, 14 iş mahkemesi, 14 asliye hukuk mahkemesi, 10 sulh hukuk mahkemesi, 12 aile mahkemesi, 4 icra mahkemesi, 28 asliye ceza mahkemesi, 3 sulh ceza hakimliği, 3 çocuk mahkemesi için olmak üzere 104 mahkeme salonu ile 4 icra müdürlüğü yer aldığı Adliye binasının yanında ne bir taksi durağı, nede metrobüs durağı var bir an önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi ulaşım daire başkanlığı bir an önce Küçükçekmece metrobüs Adliye durağına bir çözüm bulması gerekiyor”dedi.

Küçükçekmece Adliyesi yeni binasında hizmet vermeye başladı
Sefaköy Metrobüs Durağı - Yeşilköy - 23373 ziyaretçidan 47 tavsiye
Haberler
İstanbul'da ulaşımın en kolay olduğu semtler - Dünya Gazetesi

Haber: Tekşen İlke Karakuş / istanbul

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.