Dolar 32,4477
Euro 34,7939
Altın 2.448,89
BİST 9.931,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Milli Gururumuz Hatice Akbaş, MASTÖB’ü ziyaret etti

Milli Gururumuz Hatice Akbaş, MASTÖB’ü ziyaret etti
31 Mayıs 2022 20:30
663

Dünya şampiyonu milli boksör Hatice Akbaş, Merkezi İstanbul Günelşli’de bulunan Malatya Sivil Toplum Örgütleri birliği Mastöb’ü ziyarte etti. Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcu Malatya Akçadağlı Hatice Akbaş,  Annesiyle beraber Akçadağlı Hemşerileri  Mastöb Genel Başkanı Nazife Özdemir’i ziyaret etti.

OLİMPİYATLARDA ALTIN MADALYAYAI KAZANACAĞIZ
Şampiyonada Türkiye’yi güzel bir şekilde temsil ettiğini düşündüğünü dile getiren Hatice Akbaş, “Babamla 12 yıldır bunun hayalini kuruyorduk ve çok şükür gerçekleştirdik. Dünya şampiyonu oldum, Malatya’mı, Akçadağ’ımı, Türkiye’mi güzel bir şekilde temsil ettim. 12 yıllık emeğimin karşılığını aldım. Çok mutluyum, gururluyum. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu bizi izlemeye geldi, tebrik etti, desteği içi teşekkür ederim. Birlikte Cumhurbaşkanımız ile de konuştuk, olimpiyat sözü verdik. Allah nasip ederse olimpiyatlarda da altın madalyayı kazanacağız. Bu gün buradaki Sıcak ve samimi karşılamalarında dolayı Malatya Sivil Toplum Örgütleri birliği Mastöb Genel Başkanı Ablam Nazife Özdemir’e Dernek Başkanlarımız Ali Karadoğan, Halim bölükbaşı ve  Remzi keleş’e ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

HATİCE AKBAŞ, BİZİ GURURLANDIRMIŞTIR
Akçadağlı hemşerim Hatice Akbaş’ın Dünya Boks Şampiyonu olarak tarihi bir başarının altına imza attığını söyleyen Mastöb Genel Başkanı Nazife Özdemir, “Malatya Akçadağlı olmasından iftihar ettiğimiz Hatice Akbaş kardeşimizin Dünya Boks Şampiyonu olması hepimizin göğsünü kabartmıştır. Hatice Akbaş kardeşimizin Dünya Boks Şampiyonasından altın madalya ile dönmesi hepimizi gururlandırmıştır. Ziyaretlerinden dolay Hatice Akbaş ve Annesine çok teşekkür ediyorum”dedi.

HATİCE KARDEŞİMİZİ TEBRİK EDİYORUM

Dilek Dernek Başkanı Ali Karadoğan ise, “Türk spor tarihine adını altın harflerle yazdıran Hatice kardeşimizi yetiştiren, ona rehberlik eden, çalışmalarında desteklerini eksik etmeyen annesini, babasını ve aile fertlerini de tebrik ediyorum.” dedi. HABER: FERHAT CANBEY / İSTANBUL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.