Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

BİTLİSLİ ÇİÇEK AİLESİNDEN RÜYA GİBİ DÜĞÜN

BİTLİSLİ ÇİÇEK AİLESİNDEN RÜYA GİBİ DÜĞÜN
19 Ekim 2023 01:50
984

Çevresi tarafından oldukça sevilen Bitlisli İş insanı Maşallah Çiçek Kardeşi Nedim Çiçek ve Adıyamanlı Gelinleri Büşra Sansar’ı dillere destan bir düğünle evlendirdi. Yaklaşık iki  bin davetlinin katıldığı düğünde Sahne alan sanatçıların seslendirdiği bir birinden güzel kürtçe türkülerle halay çekip gecenin geç saatlerine kadar halay çekip eğlendiler.

Sultangazi Ser Düğün ve davet salonundan gerçekleşen düğünde Çiftin Nikahın şahitleri, İstanbul Milletvekili Bülent Kaya,  iş ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı seçkin kişilerden oluştu.

Örf ve adetlerine göre Bitlis’in geleneklerinin unutulmadığı  düğün törenine katılan misafirleri kapıda karşılayan İş İnsanı Maşallah Çiçek gelen misafirlerle tek tek  ilgilenmesi ve bire bir samimi sohbet etmesi gözden kaçmadı.

BÜŞRA VE NEDİM ÇİFTİNİN DÜĞÜNÜNE KİMLER KATILDI

Dillere destan ve Göz kamaştıran düğüne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çelenk gönderdi.  Düzenlenen düğün törenine,  İstanbul Milletvekili Bülent Kaya,  Bitliskon Genel Başkan Emrah Taşar, Mutki Federasyonu Genel Başkanı Ferhat Bulut, Bitlis Nahiye Federasyonu Başkanı Edip Oğuz, Kanaat Önderi ve İş İnsanı Kasım Deniz, İş İnsanı Akın Altıntop, İş İnsanı Cafer Yürek,İş İnsanı Erkan Zorlu, İş İnsanı Sefer Şener, Esentepe Mahalle Muhtarı Haydar Polat, Siyasi parti ilçe Başkanları, Kanat önderleri, STK Başkanları ve yönetcilerinin yanı sıra yüzlerce davetli katılarak Büşra ve Nedim’in mutluluklarına ortak oldular.

DAMADIN AĞABİSİ İŞ İNSANI MAŞALLAH ÇİÇEK MİKROFONUMUZA ŞUNLARI SÖYLEDİ

İş insanı Maşallah Çiçek, “Öncelikle İstanbul Milletvekili Bülent Kaya’ya,  Bitlis-kon Genel Başkan Emrah Taşar’a Mutki Federasyonu Genel Başkanı Ferhat Bulut’a, Bitlis Nahiye Federasyonu Başkanı Edip Oğuz’a, Kanaat Önderi ve İş İnsanı Kasım Deniz’e, İş İnsanı Akın Altıntop’a, İş İnsanı Cafer Yürek’e, İş İnsanı Erkan Zorlu’ya, İş İnsanı Sefer Şener’e, Esentepe Mahalle Muhtarı Haydar Polat’a, Siyasi parti ilçe Başkanları, Kanat önderleri ve STK Başkanları’na İstanbul’un bu yoğun trafiğinden ve iş ortamında zaman ayırıp düğünümüze katılan  tüm arkadaşlarıma, Bitlis ve Adıyaman başta olmak üzere uzaktan ve yakından düğünümüze gelen akraba, eş dost ve yakınlarımıza bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadıkları için kanalınız aracılığı ile teşekkür ederim” dedi

GELİN BÜŞRA SANSAR VE DAMAT NEDİM ÇİÇEK’DE ŞUNLARI SÖYLEDİ

Öncelikle evlilik kararımıza saygı duyup arkamızda olan ailelerimizi teşekkür ederiz. Bitlis ve Adyaman başta olmak üzere uzaktan ve yakından mutlu günümüze şahitlik etmek üzere düğün ve nikahımıza teşrif eden akraba dost ve arkadaşlarımıza çok ama çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız hepinize saygı ve sevgilerimizi sunarız şeklinde konuştular.

Düğün törenine katılan ve mikrofonumuza konuşan davetliler Büşra ve Nedim Çiftine sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür dilediler.

Daha sonra herkesin doyasıya eğlendiği düğün merasimi gerçekleşen takı töreninin ardından son buldu.

HABER: FERHAT CANBEY / İSTANBUL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.