Dolar 32,3430
Euro 34,7535
Altın 2.405,86
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Sanatçı Mehmet Çakırkaya’nın mutlu günü…

Sanatçı Mehmet Çakırkaya’nın mutlu günü…
22 Temmuz 2023 21:45
417

Türk Halk Müziği  Sanatçısı Mehmet Çakırkaya’nın  kızı Öznur Çakırkaya Koray Altınmakas ile dünya evine girdi.Düğün öncesi damat tarafı Öznur Çakırkaya’nın babasının evine geldi. Davul zurna eşliğinde evden çıkan Öznur Çakırkaya ve Koray Altınmakas el ele tutuşup halay çektiler. Daha sonra konvoy eşliğinden düğünün yapılacağı mekana doğru yolan çıkan çiftin mutlulukları görmeye değerdi. Çorlu’daki bir düğün salonunda düzenlenen düğün törenine sanat ve siyaset dünyasından pek çok ünlü isim katıldı. Mehmet Çakırkaya kızının düğününde türkü söyledi.

Yanık Sesiyle Türk halkının gönlünde taht kuran ünlü türkücü Mehmet Çakırkaya’nın  kızı Öznur Çakırkaya ve  Akrabaları  Koray Altınmakas Düzenlenen görkemli bir törenle yaşamlarını birleştirdi.

Düzenlenen düğün törenine yüzlerce davetli ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Davetliler Çakırkaya ve Altınmakas ailesi tarafından kapıda karşılandı. Davetlilerle tek tek ilgilenen Mehmet Çakırkaya’nın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Düğüne katılan davetliler gelin ve damadın fotoğraflarını sosyal medya hesaplarında paylaştılar. 

Kına gecesi ve düğünün birlikte yapıldığı törende Öznur- Koray çiftini dostları ve akrabaları yalnız bırakmadı. Düğünde TRT Kurdi’nin başarılı programcısı Türkücü Aydın Aydın seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle davetlileri çoşturdu.  

Mehmet Çakırkaya,  “Her insanın hayatta en mutlu olduğu anlar vardır. Her ailenin en heyecanlı günleri vardır. İşte bizler de burada çok önemli ve anlamlı birgün yaşıyoruz. Evlatlarımızın davetine katılarak bu mutlu günümüzde yanımızda olan yanında olan misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi. Mehmet Çakırkaya ve eşi düğün boyunca konuklarla tek tek ilgilenerek misafirperverlik örneği sergiledi.

(Haber: Ferhat Canbey)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.