Dolar 32,3858
Euro 34,7059
Altın 2.417,96
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

HASAN HÜSEYİN ULU, YENİDEN REFAH PARTİSİ ESENLER İLÇE TEŞKİLATINI KAHVALTI PROGRAMINDAN BULUŞTURDU

HASAN HÜSEYİN ULU, YENİDEN REFAH PARTİSİ ESENLER İLÇE TEŞKİLATINI KAHVALTI PROGRAMINDAN BULUŞTURDU
5 Şubat 2024 11:25
149

Yeniden Refah Partisi Esenler Belediye Meclis üyesi adayı  Hasan Hüseyin Ulu,Malatya Doğanyol Yeşilköy Derneğinde bir kahvaltı programı düzenleyerek Malatyalı hemşerileri ve Yeniden Refah Partisi Esenler Belediye Başkan Adayı Mahmut okutan ile kahvaltıdan bir araya geldiler.  Program İsmail Beyhan hocanın okuduğu kuranı  kerim tilaveti ile başladı. Yeniden Refah Partisi Esenler İlçe teşkilatınında hazır bulunduğu kahvaltı programından Esenler’in sorunları konuşuldu.

Radyo programcısı Oktay Duran’ın sunumunu yaptığı  Malatya Doğanyol Yeşilköy Derneğinde düzenlenen kahvaltı programında Yeniden Refah Partisi Esenler Belediye Başkan adayı Mahmut Okutan ve İlçe teşkilatının yanı sıra yüzlerce Malatyalı katıldı.

Sabah saatlerinde Malatya Doğanyol Yeşilköy Derneğinde gerçekleştirilen kahvaltı programında Mastöb Genel Başkan vekili Hasan Karakuş, Madef Genel Başkan yardımcısı Nihat demir, Madef Genel Başkan yardımcısı Şaban Tokluk, Doğanyol Dernekler Federasyonu Başkanı Uygun Öztürk, Söğütlü derneği kurucu başkan Mehmet Karahan,Doğanyol Dernek Başkanı Behzat Kış, Yeşilköy Dernek Başkanı Ramazan Ulu ve Konurtay Dernek Başkanı Mustafa Menteş ile Yeniden Refah Partisi Esenler İlçe Teşkilatı ve çok sayıda davetli hazır bulundu.

Yeniden Refah Partisi Esenler ilçe Doğanyol Yeşilköy Derneği’nde hemşehrileriyle bir araya gelen ve ilk açılş konuşmasını yapan Yeniden Refah Partisinden Esenler Belediyesi meclis üyesi adayı Hasan Hüseyin Ulu, ve Esenler Belediye Başkan adayı Mahmut Okutan,  düzenlenen kahvaltı programına katılan herkesi Yeniden Refah Partisi çatısı altına davet etti.

Meclis üyesi adayı Hasan Hüseyin Ulu; “Mahmut Okutan başkanımıza destek olmak için bu bu yola çıktık her şeyin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Selamlama konuşması ile sözlerine başlayan Yeniden Refah Partisi Esenler İlçe Belediye Başkan adayı Mahmut Okutan,  “ Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Doktor Fatih Erbakan’ı Cumhur Başkanı yapana kadar mücadelemize devam edeceğiz. Milli görüş ruhu taşıyan Ak Partililerden bize çok katlım var. Bu seçimi alacağız inşallah. Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Hasan Hüseyin Ulu Abimize düzenlemiş olduğu bu güzel kahvaltı programından dolayı teşekkür ediyorum. Hasan Hüseyin Abimizin aramıza katılması, ilçemizde bulunan Malatyalı hemşehrilerimizinde milli görüş anlayışı ile tanışmasına vesile olacaktır inşallah” dedi.

Sıcak bir sohbet ortamında geçen programda Esenler Blediye Başkan adayı Mahmut Okutan esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.    Programı Dernek binasının önünde çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. Haber Ferhat Canbey / İstanbul

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.