Dolar 32,4695
Euro 34,7807
Altın 2.477,67
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Necmettin Erkan Önümüzdeki Seçimlerde AK Parti’de Milletvekili Aday  Adayımı oluyor

Necmettin Erkan Önümüzdeki Seçimlerde AK Parti’de Milletvekili Aday  Adayımı oluyor
13 Mart 2023 22:44
355

Geçtiğimiz gün AK Parti’de 2023 seçimleri için düğmeye basılırken, Kırşehir Esnaf – Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan önümüzdeki günlerde yapılacak erken Seçimlerde AK Parti’den yeniden Milletvekili aday adayımı oluyor.

AK Parti 2023’te gerçekleştirilecekCumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için düğmeye basınca  27. Dönemde Milletvekili Genel Seçimi Kırşehir Bölgesi, 2’nci sıradan Millet vekili adayı olan ancak çok az bir oy farkı ile seçimi kazanamayan Kırşehir’in hayırsever gönül adamı, Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü  Necmettin Erkan 14 Mayıs 2023 pazar günü yapılacak erken genel seçimlerinde milletvekili adaylığı için kolları sıvamış ve sahada hummalı bir çalışma yürüttüğü öğrenildi..

Aday adaylığı başvurusunu dahi yapmayan Milletvekili aday adayı Necmettin Erkan şimdiden Kırşehirde her Esnafı ve vatandaşı kapı kapı ziyaret ederek AK Parti’nin iktidarı boyunca yaptığı tüm icraatları tek tek anlatıyor.

NECMETTİN ERKAN KİMDİR

1977 yılında Kırşehir’de doğan Necmettin Erkan  İlköğretim ve lise eğitiminden sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Bölümü ve Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslar Arası Ticaret Bölümünde yüksek lisanslarını tamamladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi BELKA A.Ş’de satın alma ve personel müdürlüğü görevlerinde bulundu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde Başkan Danışmanı olduktan sonra 2008 yılında İnsan Kaynakları Daire Başkanı olarak göreve başladığı Milli Prodüktivite Merkezinde Genel Sekreter Yardımcılığı ve Genel Sekreterlik görevlerini yürüttü. Daha sonra T.C. Başbakanlık Özel Kalemde görevlendirilen Necmettin Erkan, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürlüğünde 2013 yılında Genel Müdür Yardımcısı; 2014-2018 yılında da Genel Müdür olarak görev aldı. 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Kırşehir Bölgesi,2’nci sıradan millet vekili adayı olan Necmettin Erkan, evli ve iki çocuk babasıdır.

HABER: FERHAT CANBEY/ Kırşehir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.