Dolar 32,3083
Euro 34,7090
Altın 2.383,55
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C


Vali Gül, Küçükçekmece’deki Malatyalıları ziyaret etti.

<br><strong>Vali Gül, Küçükçekmece’deki Malatyalıları ziyaret etti.</strong><strong></strong>
26 Şubat 2024 09:35
186

İstanbul Valisi Davut Gül, Göreve başladığı günden buyana gerek randevu kabulleri, gerekse katıldığı program ve ziyaretlerle İstanbulluların gönlünü fethetti. Toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelmeye özen gösteren Vali Gül, bu kapsamda Pazar günü Malatya Yeşilyurt Dernekler Federasyonu ve Malatya Dilekliler Derneği’ne ziyarette bulundu. 

DÜZENLENEN PROGRAMA KİMLER KATILDI

Sunuculuğunu Radyo ve Tv Programcısı Yusuf Özpolat’ın yaptığı pograma Mastöb ve Makon Genel Başkan’ı Nazife Özdemir, Mastöb ve Makon Genel Başkan Vekili  Hasan Karakuş, Drejan Dernekler Federasyonu Başkan’ı Adnan Çoban, Miad Başkan’ı Yunus Akdaş, Pütürge Dernekler Federasyonu Başkan’ı Osman Dursun, Darende Dernekler Federasyonu Başkan’ı Hulusi Eser, Hakkari Dernekler Federasyonu Başkanı Şemsettin Demir, İstanbul Avrupa Yakası Malatya Dernekler Federasyon Başkan’ı Yusuf Usul, Dilek Dernek Başkanı Ali karadoğan, Makon Genel sekreteri Halim Bölükbaşı, Doğanyol Dernekler Federasyonu Başkan’ı Uygun Öztürk, Kanarya Mahalle Muhtarı Rüstem Güneş, Alkas korucak Dernek Başkanı Murat Didim, Karakavak Dernek Başkanı Nevzat Gültekin, Alihan Dernek Başkanı Kasım Göktürk, Yeşilyurt Duranlar köyü Dernek Başkanı Şemsettin Yavuz, Eyribük Dernek Bşkanı Güler Özer, Küçükçekmece Malatyalılar Dernek Başkanı Mustafa Karakaş, Malatya Gönül Birliği Dernek Başkanı Ramazan Bulum, Beylikdüzü Malatyalılar Dernek Başkanı Yusuf Doğdu’nun yanı sıra STK Başkanları ve yüzlerce Malatyalı Katıldı.

VALİ GÜL, MALATYALILARLA SOHBET ETTİ

İstanbul Valisi Davut Gül ve Küçükçekmece Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu pazar günü mesaisinde Malatya Yeşilyurt Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Güler ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle Malatya Dilekliler Derneğinde bir araya gelerek hasbihal ettiler.  Küçükçekmece Malatya Dilekliler Derneğinde Malatyalılarla bir araya gelen Vali Gül ve Kaymakam Anteplioğlu Malatyalılarla buluşarak Malatya’yı konuştular..

VALİ GÜL’E STK’LAR HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ
Küçükçekmece’de bulunan Malatya Dilekliler Derneği’ne sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Yeşilyurt Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Güler Vali Gül ve Kaymakam Anteplioğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Federasyon çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.
Bu tür programların mimarı Mastöb – Makon Genel Başkan yardımcısı ve aynı zamanda Malatya Dilekliler Dernek Başkanı Ali Karadoğan’dan yürüttükleri faaliyetlerle ilgili bilgi alan İstanbul Valisi Davut Gül, Malatya ve Malatya’ya dair hasbihalde bulundu.

VALİ GÜL, MALATYALILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Vali Gül Malatyalıları Misafirperverlikleri ve samimi yaklaşımından dolayı ziyaret boyunca gösterdikleri ilgiden memnuniyetlerini dile getirerek kayısı ikramı için tüm Malatyalılara teşekkür etti..

KAYMAKAM ANTEPLİPLİOĞLU; BENDE MALATYALI SAYLIRIM

 Küçükçekmece Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu ise yaptığı konuşmada Malatyalıların misafirperverliklerini dile getirerek; “bende Malatya’nın Ekmeğini yedim suyunu içitim Malatya Kuluncak’ta kaymakamlık yaptım. Bu yüzden Bende Malatyalı sayılırım”dedi.

ZİYARETİN SONUNDA VALİ GÜL’ MALATYA KAYISISI HEDİYE EDİLDİ

Ziyaretin sonunda, Malatya Yeşilyurt Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Güler ve diğer katılımcılar, Vali Gül’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler ve kendisine ünlü Malatya kayısısı hediye ettiler..

HABER: FERHAT CANBEY

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.