Dolar 32,5274
Euro 34,7716
Altın 2.490,92
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

SUNUCU GÜLER KAHRAMAN ERZURUMLULAR DERNEK BAŞKANI HANİFİ ÇELEBİ’YE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

SUNUCU GÜLER KAHRAMAN ERZURUMLULAR DERNEK BAŞKANI HANİFİ ÇELEBİ’YE ATEŞ PÜSKÜRDÜ
30 Mayıs 2022 22:49
856

Geçtiğimiz günlerde Sancaktepe Erzurumlular Derneği ve Sancaktepe Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği sanatçı İbrahim Erkal vefatının 5. Yılı anma programında sonra, Sunucu Güler Kahraman tarafından ortaya atılan iddialar ortalığı karıştırdı.

2017 yılında beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden Erzurum’lu ünlü sanatçı İbrahim Erkal, ölümünün beşinci yılında yad edildi. Sancaktepe Erzurumlular Derneği ve Sancaktepe Belediyesi’nin düzenlediği geceye katılan sunucu ve sanatçılara ödeme yapılmadığı iddia edliyor.

Tv programcısı ve Sunucu Güler Kahraman’ın iddiasına göre Sancaktepe Erzurumlular Dernek Başkanı Hanifi Çelebi’ye Sancaktepe Belediyesi tarafından Sunucu ve sanatçılara verilmek üzere 29 bin lira ödendiği ve bu paradan sanatçılara bir kuruş ödeme yapılmadığı ortaya çıktı.

İbrahim Erkal’ı anma Programdan sonra Sancaktepe Erzurumlular Derneği tarafından bir teşekkür bile edilmediğini belirten, programın akışı ve sunumunu yapan Güler Kahraman, sosyal medya hesabında olayla ilgili kısa bir video paylaşıp Sancaktepe Erzurumlular Dernek Başkanı Hanifi Çelebi’ye Ateş püskürdü.

Kahraman, Paylaştığı videoda şunları söyledi, “Hayatı boyunca İbrahim Erkal’ın sağlığında bir kere sahnesine gitmemiş, uzaktan, kulaktan doğma hikayelerle onun hatıralarını anlatan, İbrahim Erkal’in ölümünden bile çıkar elde etmeye çalışanlar, STK temsilcisi olamaz” dedi.
Maltepe Erzurumlular Vakfında yapılan anma törenini örnek gösteren Güler kahraman, “bu işin öncülüğünü İbrahim Erkal ismi ile bütünleşen Maltepe Erzurumlular Vakfının yapması gerektiğini” söyledi

Sunucu Güler Kahraman sosyal medyadaki paylaşımlarında bu ifadelere yer verdi.
“HAKSIZLIK KARŞISINDA SESSİZ DURAN ŞEYTANDIR”
Bizi bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir! Aman boş ver sen yazma çizme insanlarla aranı kötü etme diyenler! Haksızlık karşısında susan dilsiz Şeytandır! Milletvekiliymiş, Başkanmış, iş Adamıymış Gazeteciymiş, falanmış, filanmış. Kim olursa olsun önce insan olmalı insan, vicdan sahibi olmalı. gerisi beni ilgilendirmiyor. Rızkımı veren Hüdadır kula minnet eylemem.!
Rızkımı kesen Rabbim canımı da alır çok şükür bunu bilenlerdenim. Biz sevdik mi ölümüne severiz sevdiğimize yapılan bize yapılmıştır der ona gòre davranır yol alırız. Öyle başkaları gibi var günü dostu olmadık çok şükür.
Biz sevdiklerimizin arkasından dolaşıp yalakalıkta yapmayız. Kenarda durur sevdiklerimizi gözleriz başı daramı düştü koşar gider yanında yöresinde durur korur kollamaya çalışırız.
Yalakalık bize göre değil !
Dar günde etrafta yalaka falanda kalmaz zaten ADAMLIK öyle pantolon takım elbise giymekle de olmuyor maalesef. Ben Adamlığı Kadınlardan öğrenen çok insan tanıdım…

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.