Dolar 32,6103
Euro 34,6845
Altın 2.525,53
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

MASTÖB BAŞKANI NAZİFE ÖZDEMİR’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MASTÖB BAŞKANI NAZİFE ÖZDEMİR’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
27 Mart 2022 16:40
424

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Başkanlığına (MASTÖB) seçilen Nazife Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Merkezi İstanbul Bağcılar’da bulunan kısa adı MASTÖB olan Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Başkanlığına seçilen Nazife Özdemir’e AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Malatyalılara birlik beraberlik temennisinde bulunan Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz Malatya Sivil toplum örgütleri birliği Mastöb’ün yeni başkanı Nazife Özdemir’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise dostluk ve kardeşlik bağları bu tür ziyaretlerle daha da güçlenecektir. Çünkü STK’lar toplumun sesleri kulakları ve referanslarıdır. Bizde Malatyalı hemşerilerimizle her alanda dayanışma içinde olmaktan son derece mutluluk duyarız” şeklinde konuştu.

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği MASTÖB Başkanı Nazife Özdemir, Nezaket Ziyarettinden dolayı, Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ya teşekkür etti.

TÜM SİYASİ PARTİLERE AYNI MESAFEDEYİZ

Başkan Nazife Özdemir, tüm siyasi partiler ile eşit mesafede olduklarını ifade ederek, ’Bizlerde MASTÖB olarak hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan bütün siyasi oluşumlara eşit mesafede duruyoruz. Bütün siyasetçilerden Malatya ve Malatyalılar için neler yapabiliriz, neler ürete biliriz onun hesabını her zaman yapıyoruz” dedi.

Haber: Ferhat CANBEY / İstanbul

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.