Dolar 32,3426
Euro 34,6645
Altın 2.416,06
BİST 10.079,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Müge Anlı, İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıkladı.

Müge Anlı, İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıkladı.
20 Haziran 2022 13:52
653

Müge Anlı Emniyet Müdürüyle evleneceğini açıkladı… İşte ayrıntılar…

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Müge Anlı özel açıklamalarda bulundu. Anlı yeni sezonda evleneceğini duyurdu. Peki ama Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?

Müge Anlı evleneceğini açıkladı. Müge Anlı, ”Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu.” dedi. 

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?

Şinasi Yüzbaşıoğlu’nu Müge Anlı devlet memuru olarak açıkladı. ”Çok da saygı değer mesleği var.” diyerek duyurdu. Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun İstanbul Asayiş Şube Müdürü olduğu biliniyor. 

Şinasi Yüzbaşıoğlu, Adana doğumludur ve 58 yaşındadır. 2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ne atanmıştır. Yakında Müge Anlı ile evlenecektir. Daha önce Adana emniyet müdürlüğünde de görev almıştır. Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürüdür. Daha önce Adana’da da aynı görevde bulunmuştur. 

Müge Anlı, evlilik haberini ve Şinasi Yüzbaşıoğlu ismini şu ifadelerle duyurdu;

“Müstakbel damadınızın adı Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Siz her zaman benim özel yaşamıma saygı duydunuz. Bu kararıma da saygı duyacağınıza, mutluluğum için de edeceğinize eminim.”

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir Müge Anlının evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu hakkında bilgiler
Müge Anlı evleniyor! Müge Anlı'nın evleneceği sevgilisi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? Müge Anlı kiminle evleniyor ve sevgilisi kimdir?
Müge Anlı evleniyor! Müge Anlı'nın evleneceği sevgilisi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? Müge Anlı kiminle evleniyor ve sevgilisi kimdir?
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.