Dolar 32,3713
Euro 35,0024
Altın 2.325,92
BİST 9.099,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Anadolu Yayıncılar Derneği iftarda Buluştu

Anadolu Yayıncılar Derneği, Ulucanlar Cezaevi Müzesi’nin restoran bölümünde düzenlediği iftar yemeğinde siyasetçiler ve basın mensupları bir araya geldi.

Anadolu Yayıncılar Derneği iftarda Buluştu
13 Nisan 2022 05:46
573

Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) tarafından düzenlenen iftar yemeğinde siyasetçiler ve basın mensupları bir araya geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı yaptığı konuşmada. İleri de teknolojinin gelişmesiyle bilgiye ulaşım hızının da dezenformasyon çalışmalarının da arttığını ifade etti.

Ulucanlar Cezaevi Müzesi’nde düzenlenen programa dernek yöneticilerinin yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Özhaseki, Hamza Dağ ve Ömer İleri, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, ANAP Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, sendika başkanları,  Abdülkadir Selvi, Şebnem Bursalı ve Hacı Yakışıklı gibi medya dünyasının önde gelen isimleri ile diğer davetliler katıldı.

Prensipli ve dürüst yayıncılık anlayışının değerini her geçen gün biraz daha iyi anladıklarını belirten İleri, “Bünyesinde 320 tane yerel ve bölgesel televizyon, radyo, gazete ve dergiyi bir araya getiren Anadolu Yayıncılar Derneğini kıymetli çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.” dedi.
AK Parti Genel Sekreteri Şahin ise salgın nedeniyle iftar sofralarını paylaşma imkanından son 2 yıldır mahrum olunduğunu söyledi. Salgının kısa sürede bitmesini temenni eden Şahin, “Rabbim inşallah bu salgını ülkemizden dünyadan söker atar. Bu musibeti de hep birlikte geride bırakmış oluruz.” diye konuştu.

AYD ve Millet Haber Ajansının, kurulduğu günden itibaren çok önemli vazifeleri yerine getirdiğini kaydeden Şahin, “Biz siyasetçilerin sesinin, mesajının toplumun bütün kesimlerine, Anadolu’nun dört bir yanına ulaşması için gerçekten çok gayretli çalışmalar içerisindeler.” ifadelerini kullandı.

AYD Başkanı Sinan Burhan ise sosyal medya düzenlemesine önem verilmesi gerektiğini söyleyerek, “2023 seçimlerine doğru giderken Facebook ve Twitter gibi bir takım sosyal medya mecralarının, milli ve yerli hesapları askıya almasından endişe ediyoruz. Dijital mecralarla ilgili bir düzenleme yapılmasında büyük fayda var.” değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.