Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C

TÜMKİAD Bağcılar Şubesini Açtı

TÜMKİAD Bağcılar Şubesini Açtı
6 Mayıs 2024 03:02
55

Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, İl ve İlçe Başkanları ile Bağcılar şube tanıtım kahvaltısında bir araya geldi.

TÜMKİAD il başkanlıklarından sonra ilçe başkanlıkları açılışları için düğmeye bastı. İstanbul Maltepe, Bakırköy, Arnavutköy ilçe başkanlıklarından sonra şimdide Bağcılar ilçe başkanlığını açılışını bir kahvaltı programı ile duyurdu.

(TÜMKİAD) Bağcılar ilçe Başkanı Şahin Kolaç tarafından Bağcılar Siyah kule Plazada düzenlenen yönetim tanıtım toplantısı ve kahvaltı programına  TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu İş dünyasından önemli isimler katıldı.

Nihat Tanrıkulu ve Arkadaşları tarafından 2017’de kurulan ve ilk günden bu yana üye ve şube sayısını hızla artıran Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD), 44’üncü şubesini Bağcılar’da açtı. İlçe Başkanı Şahin Kolaç’nın mazbatası Genel Başkan Nihat Tanrıkulu tarafından törenle takdim edildi.

TÜMKİAD yüz yılın en büyük hareketidir ve Göbeği hiçbir siyasi partiye bağlı değildir diyen TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, diyen  Hedeflerinin çok büyük olduğunu söyledi ve kahvaltı programına katılan herkese teşekkür etti. HABER: FERHAT CANBEY / İSTANBUL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.