Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE’DEKİ MALATYALILAR İFTARDA BULUŞTU

İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE’DEKİ MALATYALILAR İFTARDA BULUŞTU
27 Mart 2024 14:44
134

İstanbul Küçükçekmece’deki Malatyalılar İftar sofrasında hemşehrilerile bir araya geldi. Program’a Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Burak Ergin,  Mastöb Genel Başkan Yardımcıları Ali Karadoğan, Halim Bölükbaşı, Doğanyol Dernekler Federasyonu Başkanı Uygun Öztürk, Esnaf ve sanatkarlar odası Başkanı Mustafa Yorulmaz, Yeşilyurt Duranlar Şemsettin Yavuz, Darende Karaoğuz Dernek Başkanı  Seyfi Güleç, Battalgazi Alikan Dernek Başkanı Yaşar Yaman,  Pütürge Tekkederesi Dernek Başkanı Aziz Orhan, Pütürge Örmeli Köyü Dernek Başkanı Hüseyin Memiş, Kuluncak Dernek Başkanı Osman Çalışkan, Arapkir Yeşilyayla Dernek Başkanı Fikret Metin, Kanarya Mahalle Muhtarı Rüstem Güneş, Altınkayısı Dernek Başkanı Mustafa Bahadır, Arguvan Dernek Başkanı Mehmet Koçdağ,  Arapkir Dernekler Federasyonu Başkanı Turgay Akşahin,  Pütürge Alkas Korucak Dernek Başkanı Murat Didim, Sanatçı Yağız ve Malatya Sivil Toplum Örgütleri temsilcilerinin yanı sıra  çok sayıda Malatyalı katıldı. Programın sunuculuğunu ise Radyo ve Tv programcısı İmparator yaptı. Salonu hınca hınç dolduran küçükçekmece deki Malatyalılar 31 Mart seçimleri için Başkan Kemal Çebi’ye destek sözü verdiler.

Avrupa Yakası Malatya Dernekleri Federasyonu iftar programı Küçükçekmece Belediyesi Nikah Salonu’nda yapıldı. Davetin onur konuğu Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi oldu. Programın açılış konuşmasını yapan Avrupa Yakası Malatya Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Yusuf Usul, düzenledikleri iftar programına katılım sağlayan herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında “Bizler sivil toplum örgütleri olarak toplumun önemli bir parçasını temsil ediyoruz. Davetimize katılımınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Türkiye’nin hemen her bölgesinde 31 Mart günü yapılacak seçimlerde değişik partilerde görev alacak olan belediye başkanı, il genel meclis üyesi ve meclis üyesi adayı olan arkadaşlarımız var hepsine başarılar diliyorum yolları açık olsun. “ dedi.

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANI KEMAL ÇEBİ STK’LARIN ÖNEMİNİ ANLATTI

Avrupa Yakası Malatya Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Yusuf Usul’un konuşmasından sonra alkışlar arasından kürsüye davet edilen Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, hepinizi saygı ve sevgiyle kucaklıyorum sözleriyle başladığı konuşmasından sözlerine şöyle devam etti.  “Sivil toplum örgütlerinin yaptırım güçleri inkar edilemez. Ramazan ayında sizlerle birlikte olmak aynı sofrada ekmeğimizi suyumuzu paylaşmak benim için çok değerli çok kıymetli. Beni davet eden Avrupa Yakası Malatya Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Yusuf Usul’a ayrıca teşekkür ederim. Kendisiyle dostluğumuz geçmiş yıllara dayanır. Değerli Malatyalılar ramazan ayı arınma, dayanışma ve paylaşma, yardımlaşma ayıdır. Sivil toplum kuruluşları, hemşeri derneklerinin bir ilçenin gelişmesinde önemli roller oynadığını biliyor ve inanıyorum. Bunları sizlerin de bildiğine inanıyorum. O nedenle bu tür birliktelikleri ve dayanışmayı sergiliyorsunuz. Ülkemizin gelişmesi toplumumuzun devletimizin demokratikleşmesi açısından sivil toplum kuruluşlarının önemi çok fazladır. Malatya derneklerinin en önemli özelliklerinden biri geleneklerini çok daha fazla yaşatmak isteğidir. O nedenle çok daha fazla bir araya gelerek birlik beraberlik ve dayanışma örneği gösteriyorlar. sizlerle birlikte olmaktan onur duyuyorum. Şimdiden gelecek olan Ramazan bayramınızı kutluyor hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi. Programın sonunda Malatyalılar tarafından Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’ye Malatya kayısısı takdim edildi. Program Hatıra Fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

HABER FERHAT CANBEY

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.