Dolar 32,3452
Euro 34,8546
Altın 2.389,46
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Sultangazi Cumhuriyet Mahallesi kadın muhtar adayı Çiğdem Özkan oldukça iddialı

Sultangazi Cumhuriyet Mahallesi kadın muhtar adayı Çiğdem Özkan oldukça iddialı
21 Şubat 2024 22:17
322

Sultangazi Cumhuriyet Mahallesi kadın muhtar adayı 3 rakibine karşı yarışacak. 52 yıldır İstanbul Sultangazi’de yaşayan iki çocuk Annesi Emekli Çiğdem Özkan (52)  13.856 Nüfusa sahip ve  9860 seçmeni bulunan Cumhuriyet Mahallesi’nde 3 muhtar adayına karşı mücadele edecek. Çiğdem Özkan, 31 Martta Yapılacak seçim için mahallesindeki ev ve iş yerlerini tek tek ziyaret ediyor.

3 Erkek adaya karşı iddialı olduğunu belirten Çiğdem Özkan, en büyük destekçilerinin ise kadınlar olduğunu söyledi. Özkan,”Sultangazi’nin en kalabalık mahallesinin ilk ve tek kadın muhtar adayıyım. Kadınlar da her şey yapabilir. Ben zaten geçtiğimiz dönem Sultangazi’deki tüm kadınların sesi olmak için aday olmuştum ve yarışı kazanmıştım. İnşallah 31 Mart seçimlerin dede Mahalle sakinleri dostlarımın desteği ile bu yarışı da kazanacağız. Ben ve ekibim Her şeyin üstesinden geleceğimize inanıyorum. Hizmetlerimize devam etmek ve Mahalleme daha güzel hizmetler yapmak için bu yola çıktık. Herkesten destek bekliyoruz” dedi.

HABER: FATMA KOÇ / İSTANBUL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.