Dolar 32,3271
Euro 35,0710
Altın 2.294,30
BİST 8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

‘Çok ciddi zam gelecek, erken seçim ihtimali…’

Asgari ücret zammı için canlı yayında dikkat çeken sözler! ‘Çok ciddi zam gelecek, erken seçim ihtimali…’

‘Çok ciddi zam gelecek, erken seçim ihtimali…’
31 Mart 2022 13:05
318

Asgari ücret zammı için canlı yayında dikkat çeken sözler! ‘Çok ciddi zam gelecek, erken seçim ihtimali…’

Asgari ücret konusunda son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Temmuz ayında asgari ücrete ciddi bir zam geleceği ifade edilirken Habertürk yayınına konuk olan Gazeteci Murat Çelik erken seçim ihtimalini de değerlendirdi. Şekere bugün bir zam geldiğini, Nisan’da peynir ve süt ürünlerine zam geleceğini ifade eden Murat Çelik, asgari ücrete yılbaşında gelen zammın eridiğini belirtti. Erken seçim ihtimali var mı? İşte son dakika haberinin detayları…

Son dakika haberi… Türkiye’de milyonlarca kişi asgari ücret konusundaki hamleleri merak ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen hafta yaptığı açıklamada gerek görülürse asgari ücret için yeni bir çalışma yapılabileceğini belirtmişti. Posta Gazetesi Yazarı Murat Çelik, asgari ücret ve EYT hamlesinden sonra bir erken seçim ihtimali olabileceğini belirtti.

Gazeteci Murat Çelik, Habertürk’te katıldığı programda asgari ücret ve EYT konusundan sonra erken seçim ihtimalinin olduğunu söyledi.

3

‘TEMMUZ AYINDA ASGARİ ÜCRETE CİDDİ BİR ZAM GELECEK’

Piyasanın gerçekleri de var. Resmi olarak asgari ücret ödediği çalışanından maaşın bir kısmını geri alan işverenler olduğunu da duyuyoruz. Temmuz ayında asgari ücrete ciddi bir zam geleceğini artık kesin olarak söyleyebiliriz. Enflasyona göre bir düzeltme yapılacaksa o ciddi bir oran olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.