Dolar 32,5217
Euro 34,7908
Altın 2.440,14
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

SANATÇI MUSTAFA KAYA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

SANATÇI MUSTAFA KAYA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
18 Şubat 2024 03:57
209

Özgün Müzik sanatçısıAhmet Kaya’nın ağabeyi Sanatçı Mustafa Kaya, dört gün önce evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Sanatçı Mustafa Kaya için Pendik’te bulunan Zeliha Hatun Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Kaya, öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Yeni Şeyhli Mezarlığı’na defnedildi.

Cenaze törenine Kaya ailesi, sevenleri, arkadaşlarının yanı sıra, Yönetmen Gani Rüzgar  Şavata, Ahmet Kaya’nın Avrupa menajeri Halil Babür, Ahmet Kaya’nın eşi Gülten Kaya ve sanatçı İsmail Hazar katıldı.

GÜLTEN KAYA; “HUZUR İÇİNDE UYUSUN”

Ahmet Kaya’nın eşi Gülten Kaya, “Her gidenin arkasında büyük bir boşluk kalıyor. O da aile için boşluk bıraktı kuşkusuz ki. Erken, zamansız beklenmedik hiç hazır değildik. Zaman da çözmüyor onu da biliyorum. Yaşadığım diğer acılardan biliyorum. Yapacak bir şey yok, huzur içinde uyusun “diye konuştu.

SANATÇI İSMAİL HAZAR; “MUSTAFA ABİ İYİ BİR DOSTTU”

Sanatçı İsmail Hazar ise “Mustafa abi çok iyi bir dosttu, sevdiğim bir insandı. Dünyalık değerlerle ilişkisini kesmiş, son derece gönül insanı sofist yaşayan bir adamdı. Ölme biçimine çok üzüldü . Evde yalnız yaşarken 2 kedisiyle birkaç gün sonra fark ediliyor öldüğü. Bu çok üzücü. Güzel insanlar maalesef böyle ani ve tesadüf şekilde gidiyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.