Dolar 32,3716
Euro 34,7107
Altın 2.391,03
BİST 10.169,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Diyarbakırlı Ramazan Hoca Öldümü, neden öldürüldü, öldüren saldırgan kim?

Diyarbakırlı Ramazan Hoca Öldümü, neden öldürüldü, öldüren saldırgan kim?
31 Ocak 2024 19:56
167

Filozof lakaplı Diyarbakırlı Ramazan Hoca’nın bıçaklanarak öldüğü haberi yayıldı. Peki Diyarbakırlı Ramazan Hoca kimdir? Diyarbakırlı Ramazan Hoca’yı kim öldürdü? Diyarbakırlı Ramazan hoca öldü mü?

Diyarbakır Ulu Camii’nde İslam’ı vatandaşlara anlatarak tanınan ve sembol bir isim haline gelen Ramazan Pişkin, İstanbul Fatih’te bir kişi ile yaşadığı tartışmanın ardından bıçaklanarak hayatını kaybetti.

TARTIŞMA KANLI BİTTİ

Olay, saat 14.00’da Fatih Cerrahpaşa Kocamustafapaşa Caddesi üzerinde bulunan bir dükkanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır’da Ulu Camii’ndeki konuşmalarıyla sembol isim haline gelen ve “Ramazan hoca” olarak tanınan Ramazan Pişkin, dükkanında bilinmeyen bir sebepten dolayı bir kişi ile tartıştı.

Tartıştığı kişi bıçakladı

İsmi henüz öğrenilemeyen şahıs, tartışma sonrasında Ramazan Pişkin’i bıçakladı. Bıçaklanarak ağır yaralanan Pişkin, hastaneye kaldırıldı. Pişkin’in kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Tüm müdahalelere rağmen Ramazan Pişkin hayatını kaybetti. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışmalarına devam ediyor. Diyarbakır’ın sembol isimlerinden biri olan “Ramazan Hoca”, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş bir takipçi kitlesi edinmişti.

Saldırgan aranıyor

Öte yandan polis ekipleri, kaçan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Diyarbakır’dan istanbul’a taşındı

Halil İbrahim Galya isimli vatandaş, “Dün akşam saat 20.00’da 3 arkadaş buraya geldik. Biz geldiğimizde ışıklar kapalıydı. İçeride oturup bir süre muhabbet ettik. 3 arkadaşım ile kendisinden tespih aldık. Ondan sonrada çıktık. Kendisinde biraz tedirginlik vardı. Biz onu hissettik çünkü ışıkları kapalıydı. Mekanı cennet olsun. Hatta bizden sonra arkadaşım telefon ile aradı bize öldürülmüş dedi. Bizden sonra dün akşam Sirkeci’de yemek yemiş. Videolarında da dediği gibi sürekli tehdit edildiğini söylüyordu. Kendisine neden Diyarbakır’dan buraya taşındığını sordum. Bana orada anlattıklarımı burada da anlatmaya çalışacağım dedi” diye konuştu.

ekran-goruntusu-2024-02-01-124154.png
Ramazan Hoca cinayetinin detayları gelmeye devam ediyor! - Diyarbakır Söz
Diyarbakırlı Ramazan Hoca' öldürüldü
Ramazan Böçkün kimdir? Diyarbakırlı Ramazan hoca kimdir? Evli mi?
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.