Dolar 32,4582
Euro 34,9028
Altın 2.437,03
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

ERZURUMLU SANATÇLAR İÇİN “AHDE VEFA” PROGRAMI DÜZENLENDİ

ERZURUMLU SANATÇLAR İÇİN “AHDE VEFA” PROGRAMI DÜZENLENDİ
21 Kasım 2023 01:24
1.344

Erzurum’un önden gelen Sivil Toplum Kuruluşları olan Erzurum Girişimci İş Adamları Derneği (EGİAD) ve Erzurum Medya Sanat Derneği’nin (EMSAD) işbirliğiyle Erzurum’un yaşlanmayan çınarları Kenan Keskelen, Hüsamettin Ceylan, Fethi Siverekli ve Edip Demir için “Ahde Vefa” gecesi düzenlendi. Sunuculuğunu Güler Kahraman ve Şakir Bozan’ın yaptığı Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği gecede Erzurumlu Dadaşlar tek yürek oldu.

Erzurum’un kültür ve sanat hayatının en önemli isimlerinden Radyo ve  Tv programcısı sunucu Güler Kahraman ve Şakir Bozan’ın organize ettiği, Erzurumluların yıllardır hayranlıkla dinlediği ses sanatçıları, kendileri için düzenlenen “Ahde Vefa Gecesi“nde en sevilen eserlerini seslendirdi. Dadaşların ulu çınarları Kenan Keskelen, Hüsamettin Ceylan, Fethi Siverekli ve Edip Demir için düzenlenen “Ahde Vefa gecesinden”  Erzurumlular biraraya geldiler..

BU MUTEŞEM GECEYE KİMLER KATILDI

Aras Tv’den canlı yayınlayan, Sunuculuğunu Radyo ve  Tv programcısı sunucu Güler Kahraman ve Şakir Bozan’ın yaptığı Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezinde gerçekleşen programa Avcılar Belediye Başkanı Turan hançerli, Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Murat Özburun, Eyüp Belediye Başkan yardımcısı Bayram ali Özaslan, Eski Beylikdüzü Belediye Başkanı Vehbi Orakçı, ERKON Genel Başkanı Ali Murat Alatepe, EGİAD Başkanı Samet Meriç, yönetim kurulu üyeleri Fatih Karataş, Olcay Koç, Nezih Tacar, Yusuf Demir, Kemal Üneş, Mehmet Genç, Deniz Demir, Serkan Bayrak ve Erzurum STK Başkanları, Aras Tv Yönetim kurulu başkana Yaşar Aras, İş insanları ve  Sanatçılar  Alican Özmen, Halis Topal, Nevzat Soydan Amir Yıldırım, Sevgi Ateş, Nurullah Kaplan, İsmail Bingöl, Murat Yıldız, Hakim Doğan, Mücahit ve Zekai Aydın, Haluk Dadaş, Aras TV Yönetim Kurulu Başkana Yaşar Aras, Çekiç medya yönetim kurulu başkanı Levvent Çekiç, TGRT Program yapımcısı Ferhat Canbey, Tiyatro sanatçısı Murat Balkuş’un yanı sıra Basın mensupları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı gecede Erzurumlu sanatçıların seslendirdiği güzel türkülere zaman zaman salondaki seyircilerde eşlik etti.

SUNUCU GÜLER KAHRAMAN, “HOCALARIMIZ ERZURUMUN ULU ÇINARLARIDIR” DEDİ.

Duygu dolu anların yaşandığı “Ahde Vefa Gecesi“nde, duygusal bir konuşma yapan Program sunucusu Güler Kahraman, “Erzurum’da yetişmiş kendini tüm Türkiye’de kanıtlamış bir çok sanatçılarımızın olduğunu biliyorsunuz. Bunlardan dört tanesi de Kenan Keskelen, Hüsamettin Ceylan, Fethi Siverekli ve Edip Demir hocalarımızdır. onları bir “ahde vefa” gecesinde hemşerilerimizle buluşturmak ve onlara bugün de sahip çıktığımızı ve yarın da sahip çıkacağımızı hissettirmek adına bu organizasyonu düzenledik. Hocalarımız Erzurum’un nadide ulu çınarlarıdır” İfadelerini kullandı.

Programa katılan sanatçılara ayrı ayrı teşekkür eden Kahraman, “Bir vefa örneği olarak, şehrimizin değerlerine karşı bir nebze de olsa sorumluluğumuzu yerine getire bilmek için ‘Ahde Vefa Gecesi’ düzenledik.” dedi.

SUNUCU ŞAKİR BOZAN; “BU TÜR PROGRAMLARIN DEVAM ETMSİNİ TEMENNİ EDİYORUM” DEDİ.

Şiirleriyle geceye renk katan Sunucu Şakir Bozan ise konuşmasında, “Ahde Vefa Gecesi“ programız da Erzurum ve sanat aşığı, halkımızla buluşturmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Ulu çınarlarımız adına düzenlediğimiz bu programa katılarak bizleri yalnız bırakmayan yardımlarını bizlerden esirgemeyen sayın başkanlarımıza ve Bu programın hazırlanmasında emeği geçen bütün dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu tür programların devam etmesini temenni ediyorum.”  Şeklinde konuşan Şakir Bozan, Yarım asırdır tüm Türkiye’nin gönlünde taht kuran sanatçıları başarılarından dolayı tebrik etti.

Birlik beraberlik mesajlarının verildeiği Gecenin sonunda Hatıra fotoğrafı çekildi ve programın hazırlanmasına katkı sağlayanlara günün anısına plaket takdim edildi.

HABER: FATMA KOÇ / İSTANBUL www.canbeyhaberajansi.com

Bir 5 kişi, hoparlör, kalabalık ve şunu diyen bir yazı 'EMSAD MSAD LES' görseli olabilir
Bir 3 kişi görseli olabilir
Bir 8 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 8 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 3 kişi, takım elbise ve haber odası görseli olabilir
Bir 2 kişi görseli olabilir
Bir 1 kişi görseli olabilir
Bir 3 kişi görseli olabilir
Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 11 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 9 kişi görseli olabilir
Bir 6 kişi görseli olabilir
Bir 20 kişi ve şunu diyen bir yazı 'ERZURUMUN YAŞHYAN AHDE VEFA KONSERİ EFSANELER! Kenan Keskelem Murat Yıldız Nurullah Akçayır Sevgi Ateş Burhan Topal Hüsamettin Ceylan Ismail Bingöl Dilek Şimşek Güler Kahraman SUNUCU Mücahit Nevzat Soydan Alican Özmen Fethi Siverekli Halis Topal Amir Yıldırım Hakim Doğan Murat Balkuş SUNUCU Edip Demir Haluk Dadaş Agırçelik Fuat PaÈa NurullahKaplan EGIAD EMSO 19 KASIM PAZAR SAAT: 17.00 (KOKTEYL) KONSER: 19.00 Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi Yıldız Kenter Sahnesi Şakir Bozan SUNUCU' görseli olabilir
Bir 1 kişi ve samur kürk görseli olabilir
Bir 2 kişi görseli olabilir
Bir 5 kişi, klarnet ve keman görseli olabilir
Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 6 kişi görseli olabilir
Bir 6 kişi görseli olabilir
Bir 7 kişi görseli olabilir
Bir 11 kişi görseli olabilir
Bir 9 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir
Bir 2 kişi ve keman görseli olabilir
Bir 5 kişi görseli olabilir
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.