Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

İŞTE MALATYA’DA AK PARTİNİN KULİSLERİNDEN ÖNE ÇIKAN İSİMLERİ…

İŞTE MALATYA’DA AK PARTİNİN KULİSLERİNDEN ÖNE ÇIKAN İSİMLERİ…
20 Kasım 2023 19:22
229

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala tüm siyasi partilerde olduğu gibi iktidar partisi AK Parti’yi de seçim heyecanı sardı. 22 Kasım’a kadar başvuruların devam ettiği AK Parti’de Malatya aday adayları da belli olmaya başladı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti’de ismi geçen ve aynı zamanda yapılan anketlerden çıkan bazı isimler.

2022'nin en çok konuşulan isimlerinden Öznur Çalık kimdir? AK Parti Malatya  milletvekili Öznur Çalık hayatı ve biyografisi - Haberler

ÖZNUR ÇALIK
Eczacılık Fakültesi mezunu olan Çalık, 23-24-25-26 ve 27’nci dönem AK Parti Malatya Milletvekilli olarak mecliste görev aldı. Öte yandan 2003 yılından 2023 yılına kadar AK Parti MKYK üyeliğini de yürüttü.

Selahattin Gürkan kimdir? - Yeni Akit

SELAHATTİN GÜRKAN

İktisat ve Eğitim Fakülteleri diploması olan Başkan Gürkan, 2004 yılından 2019 yılına kadar Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini yürütmüş ve 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde de Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Öz Haberleri | Bafra Haber | Bafra  Haberleri | Haber| Haberler | BAFRAAJANS.COM

ÖMER FARUK ÖZ
İktisat Fakültesi mezunu olan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinde çeşitli görevlerde bulunan Öz, 23’üncü dönem Ak Parti Malatya Milletvekilli olarak görev yapmış ayrıca Karabük’te bulunan Demir Çelik Fabrikasının da yönetim kurulu başkanı olmuştu.

FATİH BELEDİYESİ TOKİCİLERE EMANET - İstanbul Manset: - İstanbul Manset:

SAMİ ER
Makine Mühendisliği mezunu olan Er, İstanbul’un Bağcılar, Büyükçekmece , Üsküdar ve Fatih Belediyelerinde çeşitli görevler yürütmüş aynı zamanda TOKİ başkan yardımcılığı görevlerinde de bulunmuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.