Dolar 32,5082
Euro 34,8818
Altın 2.433,27
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

MAKON-MASTÖB Malatyalı Sanatçıları ve Tv programcılarını Kahvaltıda  buluşturdu

MAKON-MASTÖB Malatyalı Sanatçıları ve Tv programcılarını Kahvaltıda  buluşturdu
21 Temmuz 2023 02:47
459

Malatya Konfederasyonu (MAKON)  ve Malatya sivil toplum örgütler Birliği (MASTÖB) ev sahipliğinde Genel merkezde düzenlenen kahvaltılı toplantıya Malatyalı sanatçılar ve Basın mensuplar yoğun ilgi gösterdi.

Program koordinatörlüğünü  Makon – Masöb Başkan Yardımcısı Ali Karadoğan’ın üstlendiği, Malatya Konfederasyonu Genel Başkanı Nazife Özdemir ve  Başkan vekili Hasan Karakuş ev sahipliği yaptığı kahvaltılı programına Mastöb ve Makon  Yöneticileri Mehmet Erdoğan, Yaşar Yaman, İbrahim Balcı, Beylikdüzü Malatyalılar Dernek Başkanı Yusuf Doğru, Mastöb Genel Sekreteri Sunay Yaylagülü, çok sayıda sanatçı ve tv programcısı hazır bulundu.

İstanbul’da yaşayan Malatyalı sanatçılar, Radyo – TV programcıları ve basın mensuplarının katıldığı kahvaltılı iştişare toplantısına Türk Halk Müziği TRT sanatçısı Selahattin Alpay,  Elif Avcı,  Ahmet Satılmış,  Yıldız Doğan, Özlem Özdemir, Fatoş Çal, Recep Özses, Ayhan Günebey, Ali Aslan, Azdin Erdoğan, Bayram Poyraz, Aziz Karakaş, Orhan Narinç, İbrahim Güven, Emrah Bulut, Kemal Akdoğan, Radyo TV programcıları Ali Biricik, Dj. İmparator,  Yusuf Özpolat ve Songül Korkmaz katıldı.

Yapılan konuşmalarda 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinde hayatlarını kaybedenler bir kez daha dualarda yad edildi. Yaşanan felaketin Malatya’nın geleceğinde bırakacağı izler ve yeniden Malatya’nın kalkınması için yapılacak plan ve programlar masaya yatırıldı. Toplantı sonunda Malatya’nın kalkınması için düzenlenecek her türlü programlara sanatçılarımız taşın altına elini koyacaklarını dile getirdiler. 

Malatya Konfederasyonu Genel Başkanı Nazife Özdemir, “bizler sivil toplum örgütleri olarak her zaman Medya mensuplarımızın ve sanatçılarımızın yanında olacağız”dedi. Programın sonunda hatıra fotoğrafı çekildi. HABER: FERHAT CANBEY / İST

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.