Dolar 32,4854
Euro 34,7086
Altın 2.412,08
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

MEHMET KOLAY’IN İKİ TORUNU ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI

MEHMET KOLAY’IN İKİ TORUNU ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI
2 Temmuz 2023 03:43
833

Malatyalı İş insanı Mehmet Kolay Erkekliğe adım atan Torunları Mehmet ve Ömer’i Muhteşem bir düğün töreni ile sünnet ettirdi. Hayırseverliği ile tanınan hemşerileri arasında parmakla gösterilen Malatya Battalgazi Dernekler Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda iş insanı Mehmet Kolay, torunlarına muhteşem bir sünnet düğünü düzenledi.

Aile büyüklerinin misafirleri kapıda karşıladığı Sünnet düğününde, muhteşem sahnesiyle davetlileri coşturan ünlü sanatçı Mehmet Sıraç ve sıra gecesi ekibi peş peşe söyledikleri türkülerle düğün törenine katılan davetlilere muhteşem bir gece yaşattı. Gecenin prensleri Mehmet ve Ömer kirveleri ile birlikte halay çekerken mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Sünnet olan Mehmet ve Ömer Kolay’ın dedesi ve babaannesi Mehmet ve Sevim Kolay çifti ile çocukların anne babası Semra ile Cengiz Kolay çifti kendilerini bu özel günlerinde yanlız bırakmayan tüm misafirlerini teke tek ağırladılar. Mehmet ve Ömer kardeşlerin kirveliklerini Osman Gören ve İhsan Oymak yaparken, çok sayıda davetlinin katıldığı Sünnet düğününde okunan mevlidi şerifle  bir kez daha şükürler edildi.
Genç yaşta  dede olmanın gururunu yaşayan Malatyalı İş insanı Mehmet Kolay  iki torunu için İstanbul selimpaşa Conbay Çiftliğinde düzenlenen düğün töreninde yakınları ve kirveleri ile bol bol halay çekip gönüllerince eğlendiler.  Diğer konuklarda halay çekmek için piste çıkınca ortaya muhteşem görüntüler çıktı.
SÜNNET DÜĞÜNÜNE YÜZLERCE KİŞİ KATILDI
Düzenlenen sünnet düğününe Pütürge Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Dursun, Darende Dernekler Federasyonu Başkanı Hulusi Eser, Rıka derneği Başkanı Hasan Arıkboğa, iKüçükçekmece Malatyalılar Dernek Başkanı Mustafa Karakaş’ın yanı sıra Mehmet kolay’ın dostları ve yakınları katıldı.

Yaklaşık beş yüz kişinin katıldığı Sünnet düğünü gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Düğün töreninden sonra Mehmet Kolay ve kirveleri açık havada bol bol sohbet etme fırsatı buldu.

HABER: TEKŞEN İLKE KARAKUŞ / İSTANBUL

Kolay ailesi, evlatları Mehmet Eymen ve Ömer Musab Kolay'ın ilk mürvetlerini gördüler
2023/07/9063527941688420133.jpg
2023/07/839682231688420130.jpg
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.