Dolar 32,2497
Euro 34,6723
Altın 2.398,13
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ ADAYI CEM AVŞAR MALATYALILARDAN DESTEK SÖZÜ ALDI

TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ ADAYI CEM AVŞAR MALATYALILARDAN DESTEK SÖZÜ ALDI
30 Nisan 2023 20:31
405

Seçime sayılı günler kala, Seçim çalışmaları kapsamında Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Cem Avşar, Tekirdağ Karadeniz lokantasında Malatyalı hemşerileri ile kahvaltıda buluştu.

 Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Cem Avşar, Tekirdağ’da ki saha çalışmalarında MASTÖB-MAKON Genel Başkan Yardımcısı Ali Karadoğan  ve Malatyaspor eski Başkanı Haşim Karadağ  önderliğinden, Tekirdağ da bulunan Malatyalılar derneği  tarafından organize edilen kahvaltıya katıldı. Tekirdağ Malatyalılar Dernek başkanı Mehmet Barut ve Yönetimi tarafından kapıda karşılanan Avşar,, hemşerilerine  birlik beraberlik çağrısı yaptı.

Tekirdağ Milletvekili Adayı Cem Avşar ve beraberindekiler kahvaltıdan sonra Saray belediyesi ve oradan da Çorlu’daki Malatyalılar derneğine ziyaret etti.

MİLLETVEKİLİ ADAYI CEM AVŞAR MALATYALILARLA BULUŞTU

Sadece merkezde değil, şehrin her noktasında vatandaşlara ulaşmaya çalışan ve Tekirdağ’da Yaptığı seçim çalışmalarıyla büyük ses getiren, ayrım yapmadan bütün çevreleri kucaklayan, vatandaşın derdiyle dertlenen sevincine ortak olan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Cem Avşar, Tekirdağ da Karadeniz lokantasında düzenlenen kahvaltıda hemşerileriyle bol bol sohbet etme imkanı buldu ve o bölgedeki Malatyalı hemşerilerinde destek sözü aldı.

Milletvekili adayı Cem Avşar, Kahvaltı programından sonra Tekirdağ Merkezin yanı sıra ilçelerde de seçim çalışmalarına devam etti. Avşar ve Beraberindeki heyet Tekirdağ’ın en büyük ilçesi Çorlu’da bulunan Trakya Malatyalılar derneğinde hemşerileriyle bir araya gelerek hasbihal ettiler.

KONUKLARA KAYISI İKAM EDİLDİ AVŞAR’A DERNEK ROZETİ TAKILDI

Çorlu’daki Trakya Malatyalılar Dernek Başkanı dernek Ali Rıza İçel, Onursal ve Kurucu Başkanlar Naim Büyükduman, İsa Bölükbaşı, İbrahim Uncu, Ahmet Kerem Çilingiroğlu ve dernek üyeleri  tarafından büyük bir coşkuyla kapıda karşılanan Cem Avşar’ı hemşerileri bağrına bastı.  Trakya Malatyalılar Dernek Başkanı Ali rıza İçel tarafından Milletvekili Adayı Cem Avşar’a Malatyalılar dernek rozeti takıldı ve konuklara Malatya gün kurusu kayısı ikam edldi.

CEM AVŞAR MALATYALILARDAN DESTEK SÖZÜ İSTEDİ
Trakya Malatyalılar dernek merkezindeki ziyarette Seçim çalışmaları hakkında ilgili bilgiler veren ve oradaki hemşerilerinden de 14 Mayıs yapılacak seçimler için destek sözü isteyen Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Cem Avşar, “Sevgili hemşerilerim,  Ben Cem Avşar, Öncelikle bu sıcak ve samimi ilginizden dolayı sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bende sizler gibi Malatya sevdalısı bir kardeşinizim, Malatyalıyım, Annem Hekimhanlı Babam Doğanşehirli. yedi kuşaktan bu yana Malatyalıyım. Deva patisinin kurucularındayım, Genel Başkan yardımcısıyım, CHP ‘de Tekirdağ milletvekili adayıyım. Bir hemşeriniz olarak  14 Mayıstaki seçimlerde sizden destek sözü istiyorum.  Tekirdağ’da sorunlarını hepisini çok iyi biliyoruz,  İnşallah seçilirsek Ankara’da bu sorunların çözümü için mücadele edeceğiz. Ortağımız, Millet İttifakının kurucu partilerinden CHP’de büyük bir fedakarlıkta bulundu. Biz kendi logomuzla değil, CHP logosu altında girmeyi kabul ettik çünkü motivasyonumuz yüksel milletvekili çıkarmak. Onlar da bizim, onların bölgesinden aday olmamız noktasında bizle alakalı iş birliklerini bize sundular çünkü onların da motivasyonu bu birlikte bu beraberlikten doğacak sinerjiyle maksimum milletvekili sayısına ulaşmak. O yüzden Yolumuz hayırlı bir yol, yolumuz meşakkatli bir yol ama inşallah bu yolun sonu başarıya çıkacak. DEVA Partisinin, millet ittifakının, CHP’nin, diğer partilerin memleketi adaletli, huzurlu, kalkınmış ve birlik beraberlik içerisinde, vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldıracak ‘oh be’ dedirtecek. Bir sürecin kapılarını aralayacak hizmetlerde bulunacağız.’’ Dedi.

HABER: FERHAT CANBEY / TEKİRDAĞ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.