Dolar 32,3640
Euro 34,9634
Altın 2.324,41
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

ŞABAN KARAASLAN MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN KOLLARI ŞİMDİDEN SIVADI

ŞABAN KARAASLAN MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN KOLLARI ŞİMDİDEN SIVADI
8 Kasım 2022 00:27
584

İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Şaban Karaaslan, seçim çalışmalarına İstanbul’daki hemşerilerini ziyaret ederek başladı.

İstanbul 2, Bölge Milletvekili Aday Adayı Şaban Karaaslan, seçim çalışmalarına İstanbul’daki Malatya Vakıf ve derneklerini ziyaret ederek hemşerilerinden destek istedi.

İstanbul’da, iş ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı yardımsever kişiliğiyle tanınan Malatya Pütürgeli iş insanı Milletvekili Aday Adayı Şaban Karaaslan, Geçtiğimiz günlerde Tekstilkent’teki bir otelde hemşerileriyle kahvaltı programında biraraya gelerek hasret giderdiler.

Seçim çalışmaları çerçevesinde hemşerileriyle kahvaltıda biraraya gelen Karaaslan, yüzlerce Malatyalı ile buluşarak hemşerileriyle hasbihal etti.

Düzenlenen kahvaltı programında hemşerilerinden destek isteyen Karaaslan, her zaman hemşerileriyle birlik beraberlik içinde olduklarını ve aday adaylığının sevincini yaşadıklarını kaydetti.

Yaklaşık 24 yıldır tekstil sektörünün içerisinde bulunduğunu belirten Karaaslan, iş ve siyaset dünyasında yer aldığını ifade etti. Siyasette aktif hale gelerek tecrübelerini bölge ve ülke menfaati için paylaşmak istediğinide sözlerine ekleyen Şaban Karaaslan, adaylık için Malatyalı hemşerilerinden destek istedi. hemşerileri ise karaaslan’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Şaban Karaaslan Kimdir?

Malatyalılar arasında yardımsever iş adamı kişiliği ile tanınan Şaban Karaaslan, 1957 Malatya Pütürge Uzuntaş köyünden dünyaya geldi.  Şaban Karaaslan henüz  7 yaşında iken Uzuntaş’tan Malatya merkeze taşındı, İlk orta ve liseyi malatya Merkezde okudu.  Adana Çukurova Üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi bitirerek yaşantısını sürdüren Karaaslan, 1997 yılında sultanhamam da tekstil ipliği satmaya başladı. 2003 yılında Yalova da 2 tane iplik Fabrikası kurdu, 2021 yılında fabrikaları devir etti. Evli ve iki kız çocuğu babası olan Şaban Karaslan şu anda aktif siyasetle uğraşıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.