Dolar 32,5562
Euro 34,8667
Altın 2.427,00
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

TÜRKÜLERİN VE HALAYLARIN ADRESİ “SEFAKÖY SAHNE”

TÜRKÜLERİN VE HALAYLARIN ADRESİ “SEFAKÖY SAHNE”
16 Haziran 2022 11:14
563

Küçükçekmece Sefaköy’de seçkin bir müşteri kitlesi olan, “SEFAKÖY SAHNE” haftanın her günü konuklarına  doyumsuz canlı müzik ziyafeti sunuyor.

Özelikle  Cumartesi akşamları Çiğköfeteli sıra gecesi düzenlenirken, mekanda  sahne alan Türk halk Müziğinin beyefendi sanatçısı Mikail Güllü ve Kürtçe Müziğinin efsane isimlerinden birisi olan Botanlı Memo  SEFAKÖY SAHNE’yi hınca hınç dolduruyor.

Cumartesi akşamları Sanatçı Mikail Güllü dinleyenlerine muhteşem türkü ziyafeti sunarken, mekana eğlenmeye gelen misafirler halay çekip, gönüllerince eğleniyor…
Karadeniz’den, Anadolu’ya uzanan her yöreden türküleri farklı bir yorumla seslendiren Botanlı Memo ise kendine has yorumuyla geceye renk katıyor.

SEFAKÖY SAHNE’NİN İŞLETMECİSİ NACİ UĞUR; “TÜRKÜLER HALAYLAR SEFAKÖY SAHNEDE”

Sabit ve seçkin bir müşteri kitlesine sahip olduğunu söyleyen  Sefaköy Sahne’nin işletmecisi Naci Uğur “Türkiye’nin en saygın sanatçılarını mekanımızda ağırlamaya devam ediyoruz. Bizim buradaki amacımız misafirlerimize kaliteli müzik ve güzel sesler dinletmektir.  Bunu yapmak için hem kendim hem tüm çalışanlarım seferber oluyor. Türkü severlerden gördüğümüz yoğun ilgi bizi çok memnun ediyor. Kendi ezgilerimizden olan ve topraklarımızın kokularını barındıran türkülerimizle dolu dolu bir gece geçiriyoruz. Sanatçı arkadaşlarımızla biz zaten bir aile gibiyiz, sanatçı dostlarımla birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Çalışanlarımıza ve müşterilerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: FERHAT CANBEY / İSTANBUL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.