Dolar 32,5921
Euro 34,8652
Altın 2.502,81
BİST 9.684,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Canbay’ın “Yolunda” isimli yeni şarkısı rekor’a gidiyor

Canbay’ın “Yolunda” isimli yeni şarkısı rekor’a gidiyor
8 Ekim 2022 10:40
660

Yıllardır sahnelerde hareketli Türküleri ve halaylarıyla tanınan  Halk müziği ve Fantezi tarzında müzik yapan Canbay’ın yeni Şarkısı YouTube üzerinden 1.204.275  tıklanarak hız kesmeden rekora doğru gidiyor.

Pozitif enerjisi ve sahne performansıyla yaptığı yeniliklerle sürekli gündemde kalmayı başaran Malatyalı sanatçı Canbay’ın yeni şarkısı ‘Herkes kendi Yolunda’ 30 Eylül saat 21.00 itibariyle yayınladı. Şarkı Youtube de yayınlanır yayınlanmaz bir hafta gibi kısa bir sürede Türkiye’nin gündemine oturarak rekor kırdı.

BİR HAFTADA TIKLANMA REKORU KIRDI

30 Eylül 2022 Youtube kanalına yüklenen klip bir haftada  1.204.275 görüntülenerek rekolra doğru gidiyor. Sanatçı Canbay’ın WediaCorp Music etiketiyle yayınlanan “Herkes kendi Yolunda” isimli şarkısı ve video klibiyle müzik piyasasının gündemine oturdu.

2023’e Damgasını vuracak bir slogan ile yola çıkan sanaçı Canbay’ın seslendirdiği “Herkes Kendi Yolunda” şarkının Söz ve Müziği Özgür Ata’ya ait.  Müzik yönmenliğini Ekrem Düzgünoğlu yaparken, Şarkının Aranjesini Samet Akkuş ve Levent Karabacak üstlendi. Herkes kendi yolunda isimli Şarkının Mix Masteringini ise Enver Akarcalı yaptı.

Sosyal medya hesaplarından ‘Herkes Kendi Yolunda‘ adlı şarkısının klibinin yayınlandığını resmen duyuran Canbay, kısa sürede etkileşim rekorları alarak gündeme oturdu. Şarkının klibi 30 Eylül 2022’da Youtube’da yayına girdiğinden bir hafta içinde  1.204.275 kez görüntülenerek izlenme rekoru kırdı. Takipçilerinden binlerce yorum alan sanatçı Canbay’ın klibi  100 bindenfazla beğeni aldı.

CANBAY YAPTIĞI YENİLİKLERLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKİYOR
Küçük yaşlarda babasının desteği ile ticarete atılan, İstanbul Esenler’de  Mobilya ve beyaz eşya mağazası kuran Canbay, o yıllarda dünyanın en küçük patronu ünvanını almıştı.
1998 yılında iş hayatı ve müzik hayatını birleştirerek yaşamını sürdüren sanatçı Canbay, İkibinli yıllarda müzik aşkı ağır bastırınca Beyaz eşya mağazasını kapatıp sanatçı olmaya karar verdi. Aile büyükleri her ne kadar bu işe karşı geldiyse de Canbay’a hiç kimse söz geçiremedi.

2010 yılında 16 Eser’den oluşan ilk albümünü çıkaran Canbay, Bakırköy ve Avcılar bölgesindeki Türkü barların paylaşılmayan sanatçısı oldu. Bir çok halk konseri, festival ve özel gecelerde sahne hayatını sürdüren sanatçı yeni tarzı ve yeni klibi ve sahne performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

CANBAY’IN “YOLUNDA” ŞARKININ SÖZLERİ

Canbay Yolunda şarkı sözü,

Gözümden düştünüz yalancı tayfalar

Ah sizi yalandan dolandan kankalar

Kim kaldıracak düştüğüm bu tuzaklardan

Yalanlardan, dolanlardan dönüp baktığımda

Sağımda solumda kimsem yok ki yanımda

Yanımda yanımda yaram kaldı yanımda

Yolunda yolunda herkes kendi yolunda

Sonunda sonunda deli deli oldum sonunda

Sonunda sonunda çıldırdım sonunda

Düştüğüm halleri gelseler görseler

Yalancı dostlarım kim bilir nerdeler

Tabi herkes yolunda baba

Sağımda solumda kimsem yok ki yanımda

Yanımda yanımda yaram kaldı yanımda

Yolunda yolunda herkes kendi yolunda

Sonunda sonunda deli deli oldum sonunda

Sonunda sonunda çıldırdım sonunda

Söz Müzik : Özgür Ata Müzik Yönetmeni : Ekrem Düzgünoğlu


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.