Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Malatya’da Esnaf ziyaretinde bulunan Veli Ağbaba,”Çocuklar her zaman çiçektir” dedi 

Malatya’da Esnaf ziyaretinde bulunan Veli Ağbaba,”Çocuklar her zaman çiçektir” dedi 
6 Ağustos 2022 00:50
509

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yoğun Ankara mesaisinin yanı sıra yürüttüğü saha çalışmasıyla Malatya’da halkla iç içe olmaya, onların sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Malatya Milletvekilliği ve CHP Genel Başkanlığı gibi önemli görevlerde Ankara’da Malatya’yı ve Malatyalıları gururla temsil eden CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, çevre illerde ve Malatya’da  yoğun çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

HALKIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Bu gün Malatya’daki esnafları ziyaret edip esnafın sorunlarını dinledi.

Beraberinde bazı partililerle birlikte Malatya şehir merkezinde esnafları ziyaret edip esnafın dertlerini dinleyen Veli Ağbaba,  önce Hatunsuyu Mahallesi’ni ziyaret etti, mahalle sakinleriyle sohbet edip, iktidar olduklarında yapacakları çalışmaları aktardı. Mahalle muhtarı Cumali Demir’den mahallenin sorunları dinledi. Daha sonra sırasıyla Hekimoğlu Eczanesi’nde Eczacı Elif Sıla Doğan’ı ziyaret ederek başarılar diledi. Orduzu’da Şükran Malkoç’u ve ailesini  ziyaret etti. Karakış Ailesini evlerinde ziyaret edip dertleşti ve çocuklarının işlettiği Esenay Güzellik Merkezi’nde ise bol kazançlar diledi.

BİZ MALATYA SEVDALISIYIZ
Çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Ağbaba; “Biz Malatya ve Malatyalıların sevdalısıyız. Hemşerilerimizden aldığımız yetkiyi, milletimiz için hizmete dönüştürmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. Ziyaretlerimizle ülkemiz ve memleketimiz için yoğun mesai harcıyoruz. Malatya merkezde ve tüm ilçelerimizde aynı yoğunlukla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçtaroğlu’nun güçlü liderliğinde, gece gündüz demeden ilk günkü aşkla ve heyecanla memleketimiz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadeleri kullandı.

HABER: FERHAT CANBEY / MALATYA

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve gözlük görseli olabilir
Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Bir 2 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Bir 4 kişi görseli olabilir
Bir 9 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.