Dolar 32,4661
Euro 34,7174
Altın 2.436,60
BİST 9.894,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Derya Bağcı için Kırmızı Bülten mi Çıkarıldı ?

Derya Bağcı için Kırmızı Bülten mi Çıkarıldı ?
16 Temmuz 2022 22:04
416

Daha önceleri hakkında çeşitli dolandırıcılık iddiaları bulunan Derya Bağcı şimdide İnterpol tarafından Kırmızı Bülten ile arandığı iddia edildi.

Ima Group ismindeki firması ile onlarca insanı dolandırdığı iddia edilen Derya Bağcı, Şimdi de Avrupa’da Interpol tarafından Kırmızı Bültenle arandığı iddia edildi.

Deşifre Haberler sitesinden Murat Güner’in Haberine göre Deşifre Haber Merkezine gelen ihbarda Hollanda polisi tarafından arandığı bilinen Ima Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Hayali TSL Investment Bank sahibi Derya Bağcı alan daralmaya devam ediyor. Türkiye’ de hakkında onlarca dava dosyası olmasına rağmen Maslaktaki lüks residence sitesinde ikamet edip, son model kiralık 4×4 araçlar ile gününü gün etmeye devam eden Derya Bağcı, dolandırdığı insanlardan aldığı paralarla “Tinder Avcısı” Filmindeki gibi bir hayat sürmeye devam ediyor.

Önceleri yatırım yapmak isteyen gurbetçi yatırımcıları, şimdilerde de yerli yatırımcıları dolandırdığı iddia edilen Derya Bağcı, Hollanda da yaptıkları yüzünden İnterpol tarafından Kırmızı Bülten çıkartılarak arandığı ortaya çıktı. Türk makamları bu konuyla alakalı ne yapacağı merak edilirken, Derya Bağcı cephesi sessizliğini koruyor.

Derya Bağcı Kimdir ?

Hollanda Doğumlu ve Kimlikli Derya Bağcı  Orada yatırım vaadi ile topladığı paralarla Türkiye’ ye gelmiş burada da benzer yatırım projeleri öne sürerek, kendi kurduğu Ima Group firması ve TSL Investment Bank firmaları ile güven sağlayıp dolandırıcılık portföyünü geliştirmiştir.

Derya Bağcı Sevgilisi ?

İddialara göre kendinden 10 yaş küçük Arap kökenli bir mankenle beraber olan Derya Bağcı dolandırıcılıkla  kazandığı tüm parayı  bu kişiye yedirdiği iddia ediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.