Dolar 32,5020
Euro 34,7689
Altın 2.491,95
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

RADYOCU VE TELEVİZYONCU GÜLER KAHRAMAN, “GÜLERCE” DURMAK BİLMİYOR

RADYOCU VE TELEVİZYONCU GÜLER KAHRAMAN, “GÜLERCE” DURMAK BİLMİYOR
20 Haziran 2022 21:58
629

Son günlerde Radyo ve Televizyon dünyasının aranan ismi olarak tanınan ve adında sıkça söz ettiren  Güzel Sunucu “Gülerce” Güler Kahraman, Radyo Ekin’de hafta içi her akşam saat 21:00 radyoculuk kariyerine devam ediyor.

MAAŞALLAH, ON PARMAĞINDA ON MARİFET  
Yıllardır hiç ara vermeden Televizyon ve radyo programıyla İzleyicileri ve dinleyenlerine  eğlenceli dakikalar yaşatan Güzel Sunucu, Şair, televizyon ve radyo programcısı Güler Kahraman, on parmağında on marifetiyle sanat camiasındaki dedikodulara aldırış etmeden yoluna devam ediyor.
BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATIYOR

Sanatçılara yakınlığıyla tanınan ve Hafta içi her akşam saat 21:00 Radyo Ekin’de radyoculuk kariyerine devam eden “Gülerce” Güler Kahraman, yaptığı program ve sunumlarıyla gittiği her yerde çok Yönlülüğü ile dikkatleri üzerine çekiyor ve Farklı ilgi alanlarında büyük başarılara imza atıyor.

MESLEĞİ İÇİN  ÇOK YOĞUN ÇABA HARCIYOR

Asıl kariyerleriyle yetinmeyip bir yanda şiirleriyle hayranlarına duygusal ve keyifli dakikalar yaşatan Kahraman, bir yandan da çok sevdiği programcılık  yaşamında yükselmek için yoğun çaba harcıyor.

Almanya doğumlu olan Güzel sunucu Güler Kahraman Aslen Erzurumludur. Almanca ve Orta seviyede İngilizce bilen Kahraman, aynı zamanda Festivallerde ve çeşitli dernek gecelerinde sunuculuk yapıyor…

HABER: FERHAT CANBEY / İST

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.