Dolar 32,5424
Euro 34,8865
Altın 2.433,16
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Telefonda Başka, Kliniğe Gidince Başka Fiyat Veriyorlar!

Telefonda Başka, Kliniğe Gidince Başka Fiyat Veriyorlar!
14 Haziran 2022 14:26
1.691


İstanbul’un en kalabalık ilçesi Şişli Mecidiyeköy’de Yasa dışı muayenehane işleterek Randevusuz çağırdıkları hastaları saatlerce bekletip kürtaj operasyonu adı altında dolandırıcılık yapıldığı iddia edildi.
KADIN DOĞUM TABELASI YERİNE “ESTETİK” TABELASI VAR
Mecidiyeköy’de bir iş merkezinin 4. Katında kapıdaki ‘Estetik ce net” tabelası adı altında kürtaj yaptıkları ve bu şekilde haksız kazanç elde ettikleri öne sürüldü. Yasadışı çalıştırdıkları Türkmenistanlı doktorların çalıştığı muayenehanenin Şişli Mecidiyeköy Akıncı bayırı sokak Şükür iş merkezinde 4. Katında çalıştırılan muayenehanenin girişinde ‘Estetik ce net” ve Jin. Op. Dr. Aysun Altıntaş’ın tabelası bulunuyor.
TELEFONDA VERDİKLERİ FİYAT BAŞKA, HASTA KLİNİĞE GİDİNCE FİYATLAR DEĞİŞİYOR
Sosyal medyaya verdikleri asılsız ilanlarla hastaları mağdur ettikleri ve dolandırdıkları ortaya çıktı. İlandaki 0537 940 57 ** numaralı telefonu arayan her hastalara hemen gelebilirsiniz diyen doktor danışmanı kliniğe Randevusuz davet ettikleri hastalar saatlerce bekletiliyor.
HASTALAR SAATLERCE BEKLETİLİP MAĞDUR EDİLİYOR
Gittiği klinikte saatlerce bekletilen ve onun gibi bir çok kişinin mağdur edildiğini iddia eden T. K. mağdur kadın olayı şöyle anlattı; “Kürtaj için İnternet üzerinde bulduğum 0537 940 57 ** numaralı Telefonda konuştuğum, kişiyi aradığımda kürtaj bedelinin 800 tl olduğunu söyledi, doktorun aracısı olan kişi bana konum atarak beni Mecidiyeköy deki muayenehaneye davet etti. Kliniğin ismini sorduğumda kliniğin ismi “istanbul klinik” olduğunu söyledi. Adrese gittiğimizde İstanbul klinik diye bir tabela göremedim. Attığı konuma gittiğimde kapının girişinde o şahsı tekrar aradım. Attığınız konuma geldim fakat İstanbul Klinik diye bir tabela göremedim dedim. Kliniğe dışardan hasta yönlendiren aracı kişi binanın bina nın önünde misiniz, 4. Katına çıkın dedi. 4. Kata çıktığımda ‘Estetik ce net” ve Jin. Op. Dr. Aysun Altıntaş’ın tabelası vardı. Yapılacak işlem için önce benden 200 tl muyene ücreti istediler. Daha sonra telefonda bana 800 tl dedikleri rakam değişti. toplam 1400 tl para istediler. Vatandaşı kandırdıkları, İnsanlara yanlış bilgi verdikleri ve Haksız kazanç elde ettikleri için sağlık bakanlığına ve cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağım”dedi.

İDDİA HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN ULAŞTIĞIMIZ KLİNİK SAHİBİ “AVUKATIMLA MUHATAP OLUN” DEDİ

İşte; Klinik sahibi Jin. Op. Dr. Aysun Altıntaş’ın İddialara verdiği cevap “Ben gönderdiğiniz haber metnini avukatım bildirdim. Ben hacettepe mezunu bir uzmanım. Kürtaj da benim alanıdır. Ruhsatlı yasal bir muayenehane işleyiyorum. Söyledikleriniz art niyetli ve iftira niteliğindedir. Bundan sonra avukatım la görüşürsünüz.

Özel HABER

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.