Dolar 32,2534
Euro 34,6877
Altın 2.393,52
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

EMLAK VE GAYRİMENKUL UZMANI NAZLICAN TAVUKÇU; “BİZ BU SEKTÖRDE LİDERİZ”

EMLAK VE GAYRİMENKUL UZMANI NAZLICAN TAVUKÇU; “BİZ BU SEKTÖRDE LİDERİZ”
9 Haziran 2022 15:13
733


İdol Yaşam Grup İnşaat, Emlak ve Gayrimenkul Genel Müdürü Nazlıcan Tavukçu, “İstanbul’da emlak sektöründe kurumsal anlamda en iyi hizmeti verdiklerini” söyledi.
İstanbul’da Gayrimenkul sektöründe lider olduklarını vurgulayan İdol Yaşam Grup İnşaat, Emlak ve Gayrimenkul’un Genel Müdürü Nazlıcan Tavukçu, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İdol Yaşam Gayrimenkul Grup olarak İstanbul’da emlak sektöründe kurumsal anlamda en iyi hizmeti biz veriyoruz. İstanbul’da inşaat ve emlak potansiyelini kaldırabilecek tüm patentlere sahibiz. Emlak sektöründe yeni ve iddialı bir isim olduğumuzu ortaya koyduk. Sektöre yılların birikimini, profesyonel anlayışı ve güveni getirdiğimize inanıyoruz. Konut ve emlak sektöründeki tecrübemiz de bu sektördeki verdiğimiz hizmetin kalitesini arttıran önemli bir destektir.

“MÜŞTERİLERİMİZE SATIŞ GARANTİSİ VERİYORUZ”
İdol Yaşam Emlak ve Gayrimenkul olarak;  firmamız kiralama , satış ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Ev sahiplerinin ihtiyacı olduğunda sadece kiracı bulma, garantili kiralama yapabilmekteyiz. Özellikle birden fazla evi olan ev sahiplerine çok uygun anlaşma şartları önerebiliyoruz. Uzman kadromuz sayesinde kirada gecikmelerde anında müdahale edip gerekli tedbirleri alarak kira kaybını en aza indiriyoruz. Ayrıca kiraya verdiğimiz evlerin kiracılarını evden çıkarmak için açılan davaların avukatlık ücretini de biz ödüyoruz.
Satışlarda indirimlerimiz var. Ayrıca satış öncesi ihtiyaç duyduklarında ücretsiz hukuk danışmanlığı servisi de veriyoruz.
“BİZMLE ÇALIŞMAK İSTEYEN DİREK İRTİBATA GEÇEBİLİR”
Bu servislerin dışında ev sahiplerine diğer konularda da yardımcı oluyoruz. Emlakla ilgili her türlü hizmeti almak isteyen vatandaşlarımız şahsımın 0532 499 2678 nolu telefonundan direk olarak benimle irtibata geçebilirler” dedi.
HABER: Ferhat Canbey / İst

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.