Dolar 32,3645
Euro 34,9526
Altın 2.325,33
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

İMAM HATİP LİSELERİ ESENLER’DE YARIŞACAK

Esenler’in 15 Temmuz şehitlerinden Türkmen Tekin adına açılan Esenler Şehit Türkmen Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bu hafta sonu önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıyor.

İMAM HATİP LİSELERİ ESENLER’DE YARIŞACAK
13 Mayıs 2022 22:11
731

İstanbul genelindeki 22 farklı okuldan 28 takım, Esenler Şehit Türkmen Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ev sahipliğinde parlamenter stili münazara yarışması yapacak.

Esenler’in 15 Temmuz şehitlerinden Türkmen Tekin adına açılan Esenler Şehit Türkmen Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bu hafta sonu önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Şehit Türkmen Tekin Münazara Turnuvası’nda İstanbul’un değişik ilçelerinden toplam 22 kız imam hatip lisesinden 28 takım, 2 gün boyunca şampiyon olmak için mücadele edecek.

14 Mayıs 2022 Cumartesi günü sabah saatlerinde başlayacak turnuva, 15 Mayıs Pazar günü saat 18.00’de sona erecek.

ÖDÜLLER VERİLECEK

Öğrencilerin dersin dışında başka kitapları okumasını ve incelemesini sağlamak, onların konuşma becerilerini geliştirmek, düşünceler arasında bağ kurabilmek, düşüncelerini kusursuz bir şekilde dile getirme yeteneklerini artırmak gibi amaçlarla düzenlenen münazara yarışmasının önümüzdeki yıllarda da düzenlenmesi hedefleniyor. Bu sene ilki gerçekleştirilecek ve parlamenter sitili yapılacak münazara yarışmasına katılan tüm öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken, dereceye girecek takımlara da hediyelerle birlikte madalya ve kupalar takdim edilecek.

münazara
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.