Dolar 32,5217
Euro 34,9267
Altın 2.455,59
BİST 9.888,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

İSTANBUL’DA YAŞAYAN MALATYALILAR SAHUR SOFRASINDA BULUŞTU

İSTANBUL’DA YAŞAYAN MALATYALILAR SAHUR SOFRASINDA BULUŞTU
29 Nisan 2022 12:15
695

Malatya dernekler Federasyonu tarafından İstanbul Güngören Genç Osman Kültür merkezinde düzenlenen Sahur programında yüzlerce Malatyalı bir araya geldi.

MADEF Malatya Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz durmuş ve MADEF Güngören ilçe temsilcisi Burhan Aydemir‘in ev sahipliğini yaptığı sahur programında Malatyalılar hep beraber sahur yapmanın mutluluğunu yaşadılar.

Sunuculuğunu Radyo ve TV programcısı Ali Biricik (Düş Bahçesi Ali’nin) üstlendiği,  Güngören Genç Osman Kültür merkezinde düzenlenen sahur programına Ak  Parti Genel Merkez teşkilatlanma Başkan Yardımcısı İstanbul milletvekili Halis Dalkılıç, Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, Güngören Ak Parti İlçe Başkanı Devran Yalçınkaya, Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Ergül, Güngören Belediyesi meclis grup başkan vekili Tarık Kanbur,  Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Mehmet Seyyar,  meclis üyesi Furkan Sevinç, Eyüp Şenocak, Pütürge dernekler Federasyonu Başkanı Osman Dursun, Battalgazi dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Kolay, Darende dernekler Federasyonu Başkanı Hulusi Eser, Doğanyol dernekler Federasyonu Başkanı Uygun Öztürk, Güngören birleşik Esnaf Odası yönetim kurulu üyesi Nihat Dilek, Akçadağ Federasyonu yönetim kurulu üyesi Mustafa Akbaba , Madef Başkan Yardımcısı Nihat Demir, Madef Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Kayaş, Güngören Rizeliler dernek başkanı Şair Nevzat Yazıcı, Tatlıcak Dernek Başkanı Zeki Keklik,  Malatyalı gazeteci Faik Bozdağ, Bülent Barman, Sultangazi Malkoçoğlu mahalle muhtarı Ali Erzen, iş dünyası ve sivil toplum Kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda  davetli katıldı.

BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ

Programın açılış konuşmasını yapan ve sizlerle birlikte olmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz diyen MADEF Güngören temsilcisi Burhan Aydemir paylaşmanın ve sahur programının katılımcılara davete icabet ettikleri için teşekkür etti.

MADEF Güngören ilçe temsilcisi Burhan Aydemir’in açılış konuşmasından sonra  Sahur programında Birer konuşma yapan Ak  Parti Genel Merkez teşkilatlanma Başkan Yardımcısı İstanbul milletvekili Halis Dalkılıç, Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, Güngören Ak Parti İlçe Başkanı Devran Yalçınkaya, MADEF Malatya Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz durmuş veMAKON Kurucu Başkanı Aziz damar birlik beraberlik mesajları verdiler.


AZİZ DAMAR, “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

2018 yılında kurulan ve tüm malatya derneklerini MAKON çatısı altında toplamayı hedeflediklerini söyleyen MAKON Kurucu Başkanı Aziz damar ise yaptığı konuşmada, “Sahur sofralarındaki nimetleri bize lütfeden Yüce Allah’a hamd, O’nun Resulüne salat ve selam ediyoruz. Allah’ın selamı, rahmeti ve bereketi hepinizin üzerine olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah.  Bu birlikteliği görmek bizi mutlu ediyor. Allah bozmasın. Bu sahur programını  organize eden ve bizi burada bir araya getiren birliğimizi beraberliğimi dayanışmamızı sağlayan Yılmaz Başkanımıza çok teşekkür ediyorum”dedi.

Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni eden Başkan Damar, hemşerilerin gelecek Ramazan Bayramını kutladı.

DURMUŞ, “KAYISI FESTİVALİ GÜNGÖRENDE YAPILACAK”

Malatya Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Durmuş ve yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen sahur programı büyük ilgi gördü. Başkan Durmuş, salonda gördüğü manzaradan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür etti ve  federasyon çalışmaları hakkında bilgiler verdi. En kısa zamanda Güngören’de kayısı Festivali için gün sayıldığını dile getirdi

YALÇINKAYA, “YANIMIZDA OLACAĞINIZA İNANIYORUM”

Güngören Ak Parti İlçe Başkanı Devran Yalçınkaya da selamlama konuşmasında ” Malatyalılar ülkenin geleceği için her taşın altına elini attı. Sizlerin desteklerinizi her daim yanımda hissediyorum. Koşa koşa da yanımızda olacağınıza inanıyorum. Malatya’mızın her bir kösesinin ayrı bir güzelliği, apayrı bir değeri var. Bütün bu değerleri hemşerilerimizle birlikte yaşamak, son derece önemli. Ben bu noktada tüm hemşeri derneklerimizin kutsal bir misyon taşıdıklarına yürekten inanıyorum. Bugün de verdiğimiz değerin ve saygının gereği olarak bu sahur programında sizlerle birlikte olduk. Katılımlarınızdan dolayı tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi. 

BAŞKAN DEMİR, “HER ZAMAN MALATYALILARIN YANINDAYIM”

Her zaman Malatyalıların yanında olduklarını dile getiren Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir de konuşmasında  ” Malatyalılarla kurduğumuz  sofralarımızı ve dostluğumuzu paylaşıyoruz. Sizlerle birlikte daha fazla ortak etkinlikler yapmak istiyoruz. Sohbet edelim, bundan sonraki süreçte neler yapabiliriz istişare edelim, lokmamızı paylaşalım, sevgimizi artıralım, Önümüzdeki günlerde Yapacağımız Malatya Kayısı Festivali’nde de kardeşliğimizi iyice pekiştirelim. Makamlar gelip geçici, dünya geçici. Önemli olan gök kubbede hoş bir sedayı bırakabilmek” dedi. 

DALKILIÇ, “ İYİKİ VARSINIZ, İYİKİ HEP BİRLİKTE MALATYALIYIZ”

Malatya’yı ve Malatyalıları Türkiye’nin her yerinde gururla temsil eden  AK Parti Genel Merkez teşkilat Başkan Yardımcısı İstanbul milletvekili Halis Dalkılıç yaptığı konuşmada söyle dedi: “Birbirimize saygı duyduğumuz, birbirimizi sevdiğimiz müddetçe hiç kimse bizim aramızı bozamaz, Zaten Malatyalıların maskesi olmaz maskeleri olanları da düşürür. hiç kimsenin bize gücü yetmez. Bizlerin birlik beraberliği için enerji ihtiyacımız var. İyi ki varsınız, iyi ki hep birlikte Malatyalıyız.

AK PARTİ KURULDUĞU GÜNDEN BERİ ARKAMIZDA BEYDAĞI GİBİ DURDUNUZ

AK Parti kurulduğu günden beri Malatyalılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında Beydağı gibi durmuştur durmaya devam etmektedir. Biz bugüne kadar bu inançla herkesi sevip sayarak, değer vererek hizmet etmeye çalıştık. Bundan sonra da ayni anlayışla sizlerin de fikir ve önerilerinizle hizmet etmeye devam edeceğiz. Evlerini Karanlığa bırakanlar ülkeyi de Karanlığa çekmeye çalışıyorlar Recep Tayyip Erdoğan’ı indirmekten başka hiçbir hesapları yok” diyerek 2023’te oyunun bozulmasını istedi.

CUMHUR BAŞKANI ERDOĞAN MALATYALILARLA BULUŞACAK

Programın sonunda AK Parti Genel Merkez teşkilat Başkan Yardımcısı İstanbul milletvekili Halis Dalkılıç, Önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Büyük bir salon yada statta Malatyalılarla buluşturmak için öncülük yapacağının müjdesini de verdi.

HABER. FERHAT CANBEY / İSTANBUL

Program hatıra fotoğrafı çekiminden sonra sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.